la ce te uiti la o femeie?

Noiembrie 11th, 2008 | by cipoc |

cand iei contact intr`o prima faza cu o femeie, ce observi prima oara?nu ma refer la remarci misogine pe care le gasiti la urma la ce te uiti la o femeie?..ma refer la detalii care tin de finetea d`soarei, la toate acele mici chichite care o fac deosebita si o scoate din turma.
mie de exemplu, in prima faza imi zboara rapid ochii la manichiura ei..imi plac femeile care au suficient timp cat sa`si faca adevarate opere de arta pe degetele. Stiam pe cineva la un moment dat, care in fiecare zi venea cu alt model la unghiute..cica ii lua numai 20 min…deh..iti intri in mana..da in fiecare zi??oricum, uneori stai si te gandesti cum se pot sterge unele fetite, vezi pe la pitziacele fetite, la fundulet..stai si te uiti si te gandesti ca fata asta isi ia ceva la pachet de fiecare data cand se termina de facut cacuta..groose, isn`t it?
aa..inca ceva, imi place la o donshoara sa aiba mainile cat mai catifele si ingrijite…daca vroiam ditamai laba eram in cealalta tabara.. la ce te uiti la o femeie?
ziceam de remarci misogine la inceput..da, ar fi vreo doua…in primu` rand ar fi sanii. O femeie fara sani nu ma incanta deloc, mi se pare fada, e ca un orator care trebe sa zica ceva si nu`i vine nimic in minte..sanii trebe sa fie expresivi, sa`ti faca ziua buna numai cat i`ai vazut la ce te uiti la o femeie?
fundu`..da..sa fie tare si ferm..daca arunci o moneda spre el sa sara cat colo..la asta ma refer..
faţa..trebe sa fie cat mai naturala, să`ti fie drag s`o privesti in ochi, sa aiba inocenta unui copil mic, ca sa nu mai zic ca in momentul in care te trezesti dimineata langa ea, sa nu TE SPERIE!!asta e foarte important..sa arate foarte bine, somnoroasa fiind..
per total..pot zice că sunt un bărbat fericit
tu ce observi prima ora la o femeie?