piatra neamt, mai pe seara

Ianuarie 12th, 2009 | by cipoc |

mi`am facut un obicei, ca de fiecare data cand ajung pe acasa sa ma duc la naiba in praznic pe diversi munti ce inconjoara orasu`. Iata ce`a iesit tura asta

Related Posts

 1. piatra neamt vazut de sus
 2. Galleria Mall Piatra Neamt
 3. poze mall piatra neamt
 4. Poze panoramice Piatra Neamt
 5. Imagini patinoar Piatra Neamt
Tags: munte, poze noaptea piatra neamt, poze piatra neamt
 1. 4 Responses to “piatra neamt, mai pe seara”

 2. By Ank on Ian 12, 2009 | Reply

  Am fost si eu de cateva ori prin Piatra Neamt si mi-a placut foarte mult cum arata orasul. Cred totusi ca daca pozele astea ar fi facute ziua ar fi aratat mai spectaculos :) .

 3. By admin on Ian 12, 2009 | Reply

  in fine..poze facute cu telefonu.. :roll:
  trebea sa pun o pata rosie unde stau:D

 4. By Cristina Ipate on Ian 12, 2009 | Reply

  Astea-s poze facute special pentru cei ce au plecat din Piatra Neamt si stiu exact unde e localizat fiecare bloc si ce luminte are noaptea?! :)

  Oricum e frumos orasul…Chiar daca nu prea se vede. Dar noi stim :D

 5. By sandrut on Ian 23, 2009 | Reply

  Bai, orasul e superb.Nu conteaza ca e zi sau noapte.Inca e mult mai bine daca e noapte.Eu am tupeu ca`n fiecare zi sa ma trezesc la 6 si sa ies din casa, sa merg o bucata buna de drum, si cand ajung acolo unde simt ca trebuie sa ma opresc, mai ales acum in zilele astea de iarna care vrea sa se retraga, ma intorc si vad luminita din locul din cae am plecat, vad aburul care iese in urma unei masini ale carei roti fierbinti a traversat carosabilul, vad frumuseti pe care nu se vad la tot pasul.Si asta pentru ca noaptea e deosebita in Piatra Neamt.Locuitorii stiu cel mai bine.

 1. 1 Trackback(s)