pentru comentatori

Ianuarie 25th, 2009 | by cipoc |

am facut un post special pentru asta din mai multe motive
unu` din ele ar fi ca`s satul de tot taranu` prost caruia i`a picat in mana o tastatura si deja e mare hacker si mare cunoscator in ale internetului. El stie tot, trebe sa`i dai explicatii de ce ai zis asta, ca nu trebea asa.
De la ce m`am luat:primesc zilele astea un comentariu de la un astfel de taranete care`mi reprosa un lucru minor, un comentariu cretin la o poza care in fond nu vroia sa zica mare lucru, da era pusa totusi, pentru ca asa am vrut eu. Daca vrei sa ma contrazici cu ceva, fa`o intr`un mod frumos, nu cu bagat de pule si alte chestii pe care oricum nu le posezi, din simplul motiv ca ti`o tii in gura la caldurica. Las`o acolo si molfaie in continuare.
Tin sa precizez tot pentru acest cocalar ca, in cazul in care nu a mai comentat pe aici si nu a avut niciodata un comentariu aprobat, comentariul lui se duce la cosu` de gunoi, de unde, daca am chef si mai ales daca observ il scot, sau in cazul lui il sterg definitiv.
Eu imi exprim o parere personala, de nu`ti convine plimba vaca pe campii. Tinand cont ca eu investesc aici bani si mult timp liber, e tarlaua mea, fac ce vreau. E o regula simpla.
Si ca sa nu uit, ca la urma, daca tot lasi un comentariu de cacat, ai putea totusi sa nu`ti pui adresa ta de mail adevarata..si din ce`mi aduc eu aminte era ceva cu hambar…id de mess care duce tot la ideea de taranie.
ps:sper ca n`am facut greseli de ortografie, sau ca m`am pierdut printre idei. Sunt obosit, deci sunt iertat din prima
ps2:mai aveam ceva ce vroiam sa adaug d`am uitat..revin mai incolo de`mi amintesc..
v`am pupat, si noapte buna

Related Posts

  1. top 10 comentatori
  2. top 10 comentatori
  3. halal campanie pentru Pizza Hut
  4. este timpul pentru tunning, este timpul pentru iasi
  5. Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri @Felicia Iasi 13 februarie
Tags: hacker, tarani pe internet