La cumparaturi!

Octombrie 6th, 2009 | by cipoc |

Sa vedeti ce bafta am avut cand fusei la cumparaturi. De voie de nevoie m`am dus de 2 ori in aceeasi zi la kaufland. Prima data m`am dus la o casa care parea libera, si chiar era aproape, doar 2 omusteni in fata, totul relaxat..pana cand, duduia din fata mea a uitat sa puna baţu` între produsele ei şi cele ale celui din faţa si casiera a scanat si produsele ei..stai 3 minute sa vina sefa sa faca storno..fain..

Mai pe seara, hai din nou in kaufland ca mai uitasem ceva..ochim o casa, doar o persona in fata noastra, hai sa scapam rapid. Teroretic bineinteles..dupa ce`i comunica doamnei suma care este, scoate femeia 3 pungi cu banuti de 10 bani!Am ramas masca..Am stat 7 minute sa numere vreo 20 ron..Mi`am adus aminte de ala care`a platit impozit numai cu 1 ban, vreo 3 caldari..am mai facut bascalie cu oamenii din spate, am avut timp de relationare in 7 minute..pe casiera o trecusera toate apele..la urma, dupa ce termina de calculat ii zice: mai dati`mi 6 mii:)). Au pufnit toti in ras, aia nu schita nici un gest..
De acu stiu, de 2 ori la cumparaturi in aceeasi zi strica!!aviz amatoarelor:D

Related Posts

 1. Ce-i cu aglomeratia asta la cumparaturi?
 2. Gagici la cumparaturi
 3. Gagici la cumparaturi, partea a…
 4. Cat romantism..
 5. gratare, gratare
Tags: cumparaturi,
 1. 3 Responses to “La cumparaturi!”

 2. By bog on Oct 6, 2009 | Reply

  In 7 minute puneati mana de la mana si-i plateati bonul :) ) Sincer, cam o data pe saptamana ma descarc si eu de draci ducandu-ma sa cumpar paine/apa/bere/chipsuri cu maruntis maroniu, dar de la alimentara de unde i-am primit ca rest de fiecare data, mi-e lene sa ma duc pana in Kaufland :) )

 3. By cipoc on Oct 6, 2009 | Reply

  erau cam 4 mil:))
  deci NU!

 4. By Robintel on Oct 9, 2009 | Reply

  Săraca fată prin ce a trecut. Cine n-a numărat 1800 de lei în monede nu şi-a trăit viaţa. Când m-am dus cu ei la bancă m-au luat deoparte şi m-au rugat ca pe viitor să nu mai fac d-astea. =)) Ghiciţi unde era mărunţişul din Valea Jiului! =))

 1. 1 Trackback(s)