Aventuri de service..

Februarie 2nd, 2010 | by ciprian |

Stau eu ce stau, da si cand mai bag masina in service..
A venit momentul sa schimb uleiul si celelalte filtre. Am gasit un magazin care mi le schimba gratis asa ca le`am luat de acolo. Dupa 2 zile in care m`am tot cotit sa nu scot bani de pe card, azi n`am mai avut de ales si`a trebuit s`o fac si pe asta. Apropos, faine magazinele care n`au un site actualizat si care nu accepta plata cu cardu`.. Ii zic tipei de acolo(era o tipa, da) vreau asa, asa, pentru diesel..nu stiu ce`a inteles ea, da mi`a dat filtru de logan( a fost un istet care i`a zis asta in telefon, ca s`ar potrivi), si filtru de benzina..asa c`a trebuit sa fac inca`un drum sa`mi dea filtrul de aer care imi trebea..filtru de benzina s`a dus unu` dintre ei sa mi`l aduca pe cel bun.
Cum sa lasi o persoana care nu are cunostinte minime la piese auto (tinand cont ca`s sute de modele si de ani, trebe sa ai ceva cultura) sa faca vanzare?aveau intr`adevar numai filtre, uleiuri si cateva chestii marunte, d`am vazut ca lua si comenzi pentru chestii mai serioase..nu stiu sincer cum de`a ajuns aia sa fie pusa acolo pe post de vanzator.(fie vorba intre noi era bunaaaaa icon smile Aventuri de service.. ) Femei, la cratita!! (la fraza asta am asigurate 2 melesteie si 1 saptamana de post de la pretena)
I`a luat gagiului numai putin de 1 ora sa schimbe toate astea. 1 ora!!si eu le schimbam mai repede daca avea sculele necesare. Lucrau baietii aia acolo numai sa treaca ziua..aveau un spor ceva de speriat..Sa zicem ca`l iert ca m`a tinut atata timp infometat pentru c`a fost dragut sa se uite un pic si pe sub masina sa vada daca e totul ok si mi`a mai gasit niste chestii care trebuiesc schimbate urgent..happy happy joy joy..
ps: data viitoare sigur o sa mi le schimb singur..asa pentru mandria mea personala!

  1. 3 Responses to “Aventuri de service..”

  2. By camera21 on Feb 3, 2010 | Reply

    Ai pus-o la faza cu cratita…Mananci numai conserve in perioada urmatoare. Norocul tau ca vine 14 februarie

  3. By ciprian on Feb 3, 2010 | Reply

    noroc??trebe cadoaie:))

  1. 2 Trackback(s)

  2. Apr 8, 2011: Constatare despre meseriasii de service | Ciprian's blog