Bine ca am bani pe card

Iunie 7th, 2010 | by ciprian | 18 views

Nu mai stiu daca v`am povestit ce s`a intamplat ultima oara cand am zis ca n`am nevoie sa scot bani de pe card. Veneam de la mare acu vreo 2 ani, pe`o caldura istovitoare, plecasem cu rapid/accelerat ce`o fi fost ala pe la 12 de pranz. Va inchipuiti ca nici nu se putea vorbi de aer conditionat sau de geam deschis la trenul ala. Intreb femeia inainte de a pleca..mai scot bani?mai luam ceva de mancare?NUUU..nu`i nevoie..ok..Am plecat cu 10 lei!! si ceva subtire de tot de rontait (snacks`uri si niste mini brezel parca) pe care le`am terminat dupa o ora. In fata noastra erau doi (un el si`o ia) care au mancat tot drumul numai produse de patiserie, pizza, 4 feluri de suc si alte chestii asemanatoare. Noi ne uitam la aia cum baga in ei si inghiteam in sec..

Trece unu` la un moment dat cu diverse chestii de mancat, luam un corn 7 days de 1 leu de kaufland la 3 ! S`au dus aproape jumate din bani icon smile Bine ca am bani pe card )
Printr`o gara dupa vreo 3 ore toata lumea buluc la apa minerala..i`am golit saracei femei un frigider plin in 5 minute. Nu stiu aia cu care mana sa dea apa si cu care sa ia banii. Pentru urmatoarele 8-9 ore am facut o foame de zile mari. Trenul n`a avut intarziere decat vreo 2 ore..

Ne`am bucurat in schimb (dupa ce`am scos bani de pe card) cand am fost si`am cerut o paine la un magazin de pe langa gara. 1.1 ron o paine de 500gr!!Cat am stat la mare dadeam 1.5 pe`o incercare nereusita de paine. Noroc cu colegii de apartament ca aveau mancare prin frigider

Mi`am adus aminte de asta, cand am patit azi cam acceasi chestie. Nu stiu unde mi`a fost capu` de`am plecat din kaufland cu mana`n cur si m`am trezit in fata blocului ca`mi trebe paine. Am fost la 3 magazine, 2 nu aveau POS, si al 3lea care avea a refuzat plata cu cardu`. Cel mai apropiat bancomat, vreo 500 m! La 36 de grade (cat arata un termometru de la o farmacie) cine avea chef de plimbare? Am sunat un coleg, care spre norocu` meu mergea spre casa si mi`am dat bani
Destul de jenant, nu?
ps:brb, ma duc sa`mi scot niste bani de pe card icon biggrin Bine ca am bani pe card

Related Posts

  1. E foame de bani
  2. Da si mie 10 mii
  3. Cum sa faci bani
  4. E foame de bani la Raiffeisen
  5. rotiseria yes?mai bine nu!
Tags: bani, card, constanta, mare, tren
  1. One Response to “Bine ca am bani pe card”

  1. 2 Trackback(s)

  2. Iun 8, 2010: Da si mie 10 mii | Ciprian's blog