Vrei sa faci scoala de soferi gratuit?

August 10th, 2010 | by ciprian |

Sa stiti acum ca se poate doar cu oferta de la scoala de soferi soferul VIP.
Cum se intampla asta?

Scrii un post pe blogul personal, sau feisbuc sau twitter despre oferta actuala, te inscrii la scoala de soferi si iei examenul din prima.

Imi pare rau acum ca pe vremea mea nu a fost asa oferta, ca`i falimentam icon biggrin Vrei sa faci scoala de soferi gratuit?
Sa ne auzim de bine si spor la condus
Avem mai jos regulamentul oficial al campaniei
ps: pentru dany ca tot l`am indus in eroare, oferta e valabila bineinteles pentru IASI!

I. Durata Campaniei

Campania se va desfasura pe perioada 10 – 31 August 2010.

II. Dreptul de participare

Au drept de participare persoanele de peste 18 ani, aflate la prima lor scolarizare auto, nedetinatori ai vreunei categorii auto in prezent sau trecut.

Persoanele participante vor trebui sa scrie pe un site/blog personal sau al unui prieten un post, lasand un link dofollow catre pagina principala a site-ului www.soferulvip.ro, si inca un link catre pagina prezentului regulament. Postul va contine minim 100 cuvinte, subiectul fiind fie despre prezenta campanie, fie despre orice alt subiect legat de conducerea unui automobil sau despre scolile de soferi. Linkul catre pagina principala va contine ancora “scoala de soferi iasi”. Nu luam in considerare vechimea blogului/sitului, dar numarul posturilor existente pe respectivul blog/site trebuie sa fie de minimum 10. Evident, continutul postului trebuie sa fie original, fara sa fie folosit copy/paste din alta parte. Acestia vor primi premiul de la nr 1.

Cursantii scolii de soferi trebuie sa isi dea atat examenul teoretic (sala) cat si examenul de traseu nu mai tarziu de 3 luni de la terminarea scolii de soferi, in caz contrar fiind descalificati de la prezenta campanie.

Daca nu aveti posibilitatea sa scrieti pe blog/site, puteti lasa un post pe Twitter sau Facebook (al dvs sau al unui prieten) cu cateva cuvinte si cu link catre regulamentul campaniei. Conditia e sa aveti minim 30 followers sau friends din Iasi. In acest caz va puteti califica pentru premiul de la punctul 2.

III. Premiul Campaniei

1. Oricarui cursant participant la campanie ce reuseste sa treaca atat examenul de sala cat si cel de pe traseu din prima incercare (sa obtina minim 22 puncte la sala si maxim 21 puncte la traseu), i se va restitui suma platita pentru scolarizarea celor 15 sedinte obligatorii de scolarizare (600 ron pentru Matiz si 700 ron pentru Ford Focus, impozabili), daca se califica pentru premiul 1.

2. Oricarui cursant participant la campanie ce reuseste sa treaca atat examenul de sala cat si cel de pe traseu din prima incercare (sa obtina minim 22 puncte la sala si maxim 21 puncte la traseu), i se va restitui jumatate din suma, daca participantul de la campanie se califica pentru premiul 2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Related Posts

 1. Vrei un laptop?
 2. ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
 3. Tipuri de soferi
 4. Nunta in Iasi – cum sa faci sa fie totul perfect pentru ziua cea mare
 5. Afla cum poti paria gratuit!
Tags: , scoala de soferi, soferul VIP
 1. 5 Responses to “Vrei sa faci scoala de soferi gratuit?”

 2. By Daniel on Aug 10, 2010 | Reply

  Super

 3. By Daniel on Aug 10, 2010 | Reply

  Pai da. Ca eu tocmai incep scoala. Si era tentanta chestiunea. :D

 4. By ciprian on Aug 10, 2010 | Reply

  te simti asa sigur pe tine?am noroc ca esti in arad, ca de erai in iasi sigur stateam in casa :D

 5. By Soferul Vip on Aug 11, 2010 | Reply

  Multumim Ciprian!

 1. 2 Trackback(s)

 2. Aug 11, 2010: Tweets that mention Vrei sa faci scoala de soferi gratuit? | Ciprian's blog -- Topsy.com