Orange`ul is cu capu`

Septembrie 7th, 2010 | by ciprian |

Eu mi`s abonat orange de vreo 7 ani de acu.
Ma duc vinerea trecuta sa`mi schimb abonamentul ca plateam prea mult si nici nu vorbeam toate minutele pe care ei mi le dadeau.
Ma duc la orange shopu` de langa terasa dunarea, iau numar de ordine(mai nou e cu de ala) si numai dupa 40 de minute ajung sa vorbesc si eu cu reprezentantu`..
Explic doleantele, el imi zice ca nu se poate, ca n`am cum sa scad abonamentul la o alta suma, si`mi propune o solutie, si anume sa tin 3 luni de zile nu stiu ce optiunea de vreo 2 euro, si dupa 3 luni s`o scot, chipurile dupa 3 luni puteam renunta la ea.
Am respins bineinteles optiunea lui, si imi zice ca pana la urma se poate sa`mi dea abonamentul cerut, dar trebuie sa faca el nu stiu ce notificare la orange romania si sa ma sune aia in maxim 14 zile. Deci daca muscam bine, daca nu, las` ca se poate si altfel.
Iaca luni pe la 11 primesc si telefonu`..discut cu gagica, explic motivele pentru care vroiam sa scap, ma pune pe hold si dupa 3 melodii imi zice ca totul este ok, voi ramane cu abonamentul dorit si nu`i nevoie decat de acordul meu verbal. Zic ca`i bun asa, si gata, ma vedeam scapat.
Ei, se pare ca nu fu asa. Dupa vreo 3 ore ma suna alta(desi e posibil sa fi fost tot aia) si ma ia iar la rost, ca de ce vreau sa schimb, ce are abonamentul meu actual si sa vedem cum putem face. Ii transmit rapid ca in caz de nu se rezolva renunt urgent la serviile lor.Sa vedeti ce repede s`a schimbat treaba..dupa ce mai discuta aia cu cei de la ofertare de la orange brusc se poate…aha..a fost nevoie de vreo 10 minute si 2 telefoane pentru a satisface un client..e bun

Sper acu sa fie totul bine si sa nu ma mai sune peste vreo saptamana sa`mi zica ca mai trebe ceva ca trec urgent pe cartela si ma pis pe abonamentul lor..E bun ca dupa 7 ani de abonament trebuie sa ma rog eu in halul asta sa`mi schimbe o chestie banala..

Related Posts

 1. Spamul Orange de la 123 continua
 2. orange, orange..
 3. orange face cinste
 4. Cum scapi de mesajele de la 123 de la Orange
 5. Cum scapi de mesajele Orange de la 123
Tags: abonament, la nebuni, orange
 1. 4 Responses to “Orange`ul is cu capu`”

 2. By Fitzy on Sep 7, 2010 | Reply

  Eventual pe alta cartela cu numar.. daca nu vrei sa patesti cum am patit eu :) te lasa fara semnal si numar cat ai zice peste.. a si fara preavize ceva..

 3. By dani on Sep 7, 2010 | Reply

  fericitule

 4. By somnulescu on Sep 7, 2010 | Reply

  Tu vroiai un abonament mai mic? Doar nu sunt prosti sa-ti dea asa ceva :) )

 5. By Vali on Sep 7, 2010 | Reply

  Cred ca tot vreo 7-8 ani am si eu de abonament la ei. Insa mereu, fie ca a fost vorba de crescut abonament, scazut din el sau schimbat optiuni, cu un simplu telefon s-a rezolvat…

 1. 1 Trackback(s)