Reparatii laptopuri/desktopuri in Iasi

Septembrie 14th, 2010 | by ciprian |

Pentru cei care au mai citit pe twitter/facebuci la un moment dat imi fila si mie o lampa(la propriu)
Aveam in partea de jos stanga o bucata rozie asa cand deschideam laptopul, dar care disparea dupa ceva timp(oricum dadeam vina de obicei ca eram chior de somn).
Intr`una din zile n`a mai vrut sa porneasca displayul neam. Se aprindea un pic, se auzea un fasait mai apoi si negru..nic, nexam..
Am folosit vreo 2 zile monitorul pentru a putea folosi laptopul, dar la un moment dat te doare si gatul de la atata facut pe girofaru. Asa ca, m`am hotarat sa apelez la un prieten, despre care deocamdata nu pot spune ca m`a dezamagit. Nice and clean, am dus laptopul azi, a2a zi il aveam ca nou. L`a reparat rapid si s`a vindecat si locul. Din ce`am mai intrebat si eu prin stanga dreapta pretul chiar a fost unu` de bun simt.
In concluzie, daca aveti de reparat un laptop, desktop, un telefon, o imprimanta, de incarcat un cartus sau ce va mai trece prin cap nu va ramane decat sa apelati cu incredere la el. La fel daca ati varsat ceva pe tastatura..se rezolva..
Date de contact:
Vlad Lucaci: 0740 70. 47. 47
Sediul firmei este cum cobori din intersectie de la colegiul national spre rapa galbena, cam pe la jumatea drumului unde poti face stanga, exact pe partea dreapta(se vede banerul din strada, deci nu aveti cum sa`l ratati)

ps: post neplatit!e bine sa mai scriem si cand suntem multumiti de un serviciu

  1. One Response to “Reparatii laptopuri/desktopuri in Iasi”

  2. By george popa on Mar 28, 2011 | Reply

    ma intereseaza o tastatura de laptop Fujitsu Siemens Amilo Pro

  1. 1 Trackback(s)