Concurs pentru bloggeri – aventuri la gazduit, by TLH

Septembrie 17th, 2010 | by ciprian |

Aventuri la gazduit
Uite ca s`a potrivit numai bine povestea pentru tema de azi
La un moment dat, printr`un concurs twitteristic de genu` da retweet la acest mesaj si castiga gazuire web la jumate de pret pentru urmatorul an, castig si eu pachetul promotional. Is destul de rare momentele cand castig ceva asa usor, asa ca bineinteles ca m`am bucurat, mai ales ca urma sa`mi expira gazduirea in vreo 2 luni.
Am fost oricum un pic reticent la inceput, na, asa e cand se lanseaza un produs/o firma noua…nu stii exact la ce sa te astepti. Purtat de aceasta reticenta, da un mic search pe gugal, urmat de un search dupa proprietarul firmei si ma lamuresc instant. Proprietarul fusese un pui de spammer la viata lui, mai furase una alta de pe ici de pe colo si suparase destul de multi internauti.
Am hotarat sa zic pas, si parca am stiut eu ceva. Dupa vreo cateva luni imi zice un prieten care avea gazuirea pe la el ca are blogul picat cam la 2 zile si nu reuseste sa dea in timp util sa`si rezolve problemele.
Sunt sigur ca nu vor fi probleme la gazduire de genu` celor de mai sus cu TLH

Top Level Hosting
organizeaza un concurs pentru bloggeri avand premii super misto:

Aventuri la gazduit

Premiul 1 – un superb Netbook Acer Aspire One, pentru a posta pe blog de oriunde v-ati afla.

Premiul 2 – o videocamera Kodak Zi6, pentru a filma HD videoclipurile pe care le urcati pe blog.

Premiul 3 – un iPod Shuffle 2 GB, pentru a asculta muzica la calitate maxima atunci cand scrieti pe blog.

Pentru a intra in concurs bloggerii trebuie sa publice in perioada 13 septembrie 2010 (ora 00:00 – 11 octombrie 2010 (ora 23:59) un post de cel putin 300 de cuvinte pe blogul propriu in care sa povesteasca cea mai interesanta intamplare prin care au trecut legata de gazduirea web. Bloggerii participanti trebuie sa aiba minim 1000 vizitatori unici/luna.

In cadrul postului ei trebuie sa insereze neaparat un link catre http://www.tlh.ro pe una din expresiile: gazduire web, gazduire.

Dupa ce au postat pe blogul lor trebuie sa completeze formularul de participare la postul care anunta concursul pe blogul TLH cu link catre postul lor pentru a intra in concurs.

Castigatorii vor fi alesi pe 14 octombrie 2010 de catre un juriu. Mai multe detalii despre concurs, juriu, inclusiv regulamentul concursului gasiti pe blogul TLH

„Prin acest post particip la concursul Aventuri la gazduit. Detalii pe blogul Top Level Hosting”, cu link pe blogul Top Level Hosting catre http://www.tlh.ro/blog

Related Posts

  1. Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri @Felicia Iasi 13 februarie
  2. Vrei un laptop?
  3. intrebare pentru femei
  4. Vrei sa faci scoala de soferi gratuit?
  5. Nunta in Iasi – cum sa faci sa fie totul perfect pentru ziua cea mare
Tags: concurs, gazduire, tlh
  1. One Response to “Concurs pentru bloggeri – aventuri la gazduit, by TLH”

  1. 2 Trackback(s)

  2. Sep 24, 2010: Concurs pentru bloggeri – Aventuri la gazduit | Top Level Hosting