Logitech Z-5500

Noiembrie 2nd, 2010 | by ciprian |

Am testat un Logitech Z-5500 acum vreo 2-3 ani cred, cat inca era cald. Pentru acele vremuri cand concurenta la asemenea produs era destul de scazuta produsul era unul dintre cele mai bune raportat la calitate/pret. Calitatea sunetului este foarte buna, mai ales daca se foloseste o placa de sunet separata de la audigy sau asus sonar.

Dupa ce s`a umplut targul de acest model de boxe au aparut si nemultumirile, in special legate de arderea sigurantei si a consolei principale. Sa tinem minte un lucru totusi: nici un sistem tinut la maxim (si acest model se aude oleaca nu gluma), nu rezista mai mult de`o luna. Toti cei care s`au plans de arderea acestuia ii sfatuiesc sa fie mai moderati cu volumu`, astfel vor umple in continuare forumurile cu lamentarile lor.

Un sfat totusi, pe care l-am primit de la service in momentul in care trimiteam sistemul la ei pentru reparat: sistemul e sensibil la fluctuatiile de curent asa ca ar fi indicat sa recomandam clientilor care il achizitioneaza sa`l conecteze la un stabilizator de tensiune pentru ca s-ar putea sa se arda mai mult decat siguranta sistemului.

In concluzie sistemul este unul bun si aduce o calitate a sunetului foarte buna indiferent daca il folositi la jocuri sau pentru filme. Foarte important sa asezati satelitii pe perete in pozitia optima de ascultare altfel nu prea are rost sa va complicati cu 5.1. Daca nu aveti posibilitatea montarii corespunzatoare ar fi mai bine sa renuntati la ideea de 5.1.

Acum puteti sa achizitionati Logitech Z-5500 la cel mai bun pret de pe piata de la evomag.ro

Related Posts

  1. urmeaza o poveste tare:D
Tags: boxe, logitech z-5500
  1. One Response to “Logitech Z-5500”

  2. By Paul on Nov 4, 2010 | Reply

    Eu am avut unul… l-am vandut in anul 4 de facultate. Doamne ce showuri am mai facut cu sistemul ala! Uuuu! Tinerete unde esti?
    Acest sistem este absolut superb!
    In viitorul meu birou il voi avea! :)

  1. 1 Trackback(s)