Ati auzit de promotiile de la HostX.ro?

Ianuarie 12th, 2011 | by ciprian |

Mega promotii la HostX.ro – Domenii .eu la 3,99 euro/an si .info la 5,99 euro/an

Nimic nu se compara cu cateva zile pe partiile de schi; timpul petrecut in aer liber alaturi de prieteni si cateva pahare de vin fiert sunt nepretuite. Cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, gaura din bugetul personal va deveni vizibila la intoarcerea acasa. Acesta este momentul in care incepem sa apreciem cu adevarat reducerile si promotiile.

Desi probabil nu stiati, exista o legatura stransa intre schi si web hosting : orice schior trebuie sa aiba un blog in care sa isi prezinte aventurile si de ce nu, sa ilustreze vizual aventurile personale pe partiile de schi.
Avand cunostinta de acest principiu, echipa HostX.ro a scos la bataie 2 oferte interesante: domenii .eu (3,99 euro/an + TVA), respectiv domenii .info (5,99 euro/an + TVA).

Si pe partea de web hosting cei de la HostX.ro au 2 promotii interesante :
Switch – 18 luni gratuite : intre 6 si 18 luni gratuite (in functie de intervalul de plata ales) pentru orice abonament de web hosting achitat pentru minim 12 luni sau 1+1: pentru orice abonament de gazduire web achitat pentru minim 12 luni primiti gratuit unul similar

In plus, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .eu sau .com gratuit!
Promotiile sunt valabile pana la 01.03.2011.

HostX.ro ofera servicii de web hosting pentru mai mult de 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

 1. 4 Responses to “Ati auzit de promotiile de la HostX.ro?”

 2. By Retete Culinare on Ian 13, 2011 | Reply

  Hai man, chiar orice schior trebuie sa aiba un blog?

 3. By Vali on Ian 14, 2011 | Reply

  Daca 1 domeniu .info la 6 euro e mega promotie… E criza mare in Romania.

  La godaddy cu 6 dolari iei 6 domenii .info, si nu e promotie, asa e mereu.

  Iar daca iei unul singur, e mai putin de 2 dolari… Nu am nici un domeniu cumparat din ro, toate de afara, suport mereu, totul merge perfect… Iti recomand cu caldura :P

 4. By somnulescu on Ian 14, 2011 | Reply

  Poate omu’ vrea .ro :p

 5. By Vali on Ian 14, 2011 | Reply

  Pai acolo zice de promotie la .info, de aia m`am legat de astea :P in caz ca la asta te referi si tu…

 1. 1 Trackback(s)