Cum scapi de mesajele Orange de la 123

Ianuarie 15th, 2011 | by ciprian |

Cred ca am avut zile cand primeam si cate 2-3 mesaje de la Orange pe zi cu diverse jocuri si concursuri, care mai de care sa te pacaleasca sa le lasi niste bani acolo. Cand vad Orange la mesaj si ceva cu joc il sterg instant fara sa ma uit. Devine interesant atunci cand primesti mesaje pe la 2-3 noapte, sau dimineata asa pe 6, cand e somnu` dulce. Nu mi`ar aminti asa tare sa platesc abonamentul cum imi trimit mesaje cu toate cacaturile de concursuri.

Sa nu mai zic de faptul ca n`am auzit pe nimeni pana acum sa se laude ca a castigat vreun concurs cu sms`urile de la Orange..la cati bani promit eu zic ca tot trebuia sa fie ceva, nu?

Ia uitati cum puteti scapa de mesajele nedorite de la 123

” Poti solicita gratuit in orice moment sa nu mai primesti mesaje scrise referitoare la Promotie, sunand de la telefonul Orange la numarul scurt gratuit 280 sau trimitand gratuit un mesaj scris cu textul STOP la numarul scurt 100, organizatorul obligandu-se sa aduca la indeplinire solicitarile participantilor in termen de maximum 48 de ore.

Ulterior acestei solicitari, trimiterea unui nou mesaj scris la numarul 123 implica acceptul tau de a primi din nou mesaje scrise privind Promotia.”

Succes!

LE:genial, dau mesaj cu stop la 100 si`mi dau mesaj inapoi c`am castigat 100 puncte(?) si sa dau mesaje sa`mi maresc sansele de castig..apoi imi trimit mesaj si cu o intrebare…astia is cu capu`

 1. 5 Responses to “Cum scapi de mesajele Orange de la 123”

 2. By Andrei Dumbravă on Ian 15, 2011 | Reply

  Asta da sfat util… eu unul primeam cate 10 mesaje pe zi….

 3. By Rpx on Ian 15, 2011 | Reply

  Oricum mai sunt doar 2 zile până se termină “promoția”… :-)

  Fratele meu a sunat la serviciul clienți și a solicitat încetarea spam-ului… aparent a ținut.

 4. By ciprian on Ian 15, 2011 | Reply

  lasa claudiu ca vor mai fi promotii :) )

 5. By Retete Culinare on Ian 17, 2011 | Reply

  Breeee! Tu chiar ai scris o treaba care ma ajuta pe ziua de astazi… desi in week-end am aflat ca o cunostinta a castigat 20.000 euro la “123″

 6. By A.Razvan on Ian 18, 2011 | Reply

  Chiar nu stiam de ce dracumi trimite mie mesaje

 1. 1 Trackback(s)