Sa zicem de dulce si eon`ului..

Ianuarie 20th, 2011 | by ciprian |

Astia de la e`on is dusi cu pluta..Sa va zic si de ce: marti seara, dau sa ma duc la fotbal, si cand dau sa ma imbrac poc, dispare lumina..Ma imbrac cu chiu cu vai pe intuneric(ma mai ajutam de blitul telefonului) si intr`un final reusesc. Pe la 10 si`un pic, cica a picat iar…pentru inca vreo juma de ora..iar laptopul, frigiderul si ce mai era prin priza pe chituci..Cand ma trezesc dimineata ceasul de la radio era resetat, deci se mai luase curentul inca o data pe la ora 2..Astia chiar vor sa creasca natalitatea pentru noapte?

Asta cu pana de marti seara deja e traditie, se ia pe la 9 si ceva si vine cam intr`o ora..ce se intampla oara fabulos aproape in fiecare marti de un cartier intreg ramane fara curent?Culmea e ca eon`ul care este 300 m mai sus pe partea celalalta de mine are curent..unde nu le`ar pica si lor sa stea pe intuneric asa vreo 2-3 ore macar..

Azi dimineata, in timp ce ma relaxam pe buda (a se intelege ma cacam), iar am ramas fara curent…deja ma gandeam cum draq sa fac sa`mi iasa treaba..noroc ca intre timp, cam in 5 minute a venit curentu` si a inceput neonu` din baie sa`mi dea niste blituri vreo juma de minut de`am crezut ca si`a vazut obstescul sfarsit..

…..aici vin injuraturile voastre..

 1. 4 Responses to “Sa zicem de dulce si eon`ului..”

 2. By alex_blue on Ian 20, 2011 | Reply

  bai…bine ca ai precizat cum anume te relaxai tu pe buda, ca ma gandeam sa te intreb un’ti-e fimeia :)

 3. By Alex on Ian 20, 2011 | Reply

  Ne cacam pe intuneric
  Stam cu cracii in pisat
  Asta nu e viata de mine
  Eu sunt un rafinat
  …………
  mai era ceva cu americanii
  …………
  Futu-i in gura sa-i fut

  Pai cum pushk mea sa nu cada reteaua daca de cand a venit E-onul in Romania nu a mai facut absolut nimic la retele? Doar au incasat lozu si atat.

 4. By dan on Ian 20, 2011 | Reply

  au mai facut ceva…au inchis din sedii . si au concediat echipele de interventie , lasand cate una pe tot orasul…:(

 5. By Laura on Feb 22, 2011 | Reply

  Poate “domnul” pe care vroiai “sa-l nasti” era mai rusinos din fire si ti-a facut o farsa inchizandu-ti lumina!

 1. 1 Trackback(s)