Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri @Felicia Iasi 13 februarie

Februarie 3rd, 2011 | by ciprian |

Centrul Comercial Felicia organizează în data de 13 februarie, ora 18.00, un concurs de playback pentru cupluri. Premiul cel mare este un discount de 2000 lei pentru Sala Barocco (Hotel Select).

Așadar, dacă doriți ca una (și poate cea mai importantă) dintre problemele organizării unei nunți să fie eliminată, vă așteptăm să urcați pe scenă alături de perechea voastră și să ne demonstrați cât de expresiv poate fi cuplul vostru.

Cum se va desfășura concursul

În primul rând, până în data de 10 februarie, trebuie să completați formularul de înscriere de pe site în interiorul căruia va trebui să indicați și titlurile celor trei melodii pe care doriți să le interpretați pe scenă.

În data de 11 februarie toți cei care s-au înscris vor fi contactați telefonic pentru a le oferi mai multe detalii despre concurs.

În cadrul concursului de duminică, 13 februarie, fiecare cuplu va trebui să interpreteze melodiile alese în cel mai artistic mod posibil. Asta înseamnă că se va puncta mișcarea scenică, originalitatea costumelor, recuzita și, nu în ultimul rând, capacitatea de a improviza și de a ”lucra” în echipă, împreună cu celălalt.

Ce trebuie să mai știți

La concurs pot participa atât cuplurile care vor să se căsătorească în anul 2011 sau în anul 2012, cât și cuplurile care nu sunt pregătite încă să facă acest pas, dar vor să facă un cadou frumos unui alt cuplu.

Concursul este unui de playback, nu de karaoke. Deși, din când în când, vom da muzica mai încet, principalele elemente ce vor fi punctate sunt cele menționate mai sus.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la adresa

Related Posts

 1. Concurs pentru bloggeri – aventuri la gazduit, by TLH
 2. Centrul Comercial Felicia implineste 3 anisori
 3. Centrul Comercial Felicia organizează campionatul Streetball Champion
 4. Promovare Centrul Comercial Felicia prin Bluetooth Marketing
 5. Campionatul Streetball Champion@Felicia Iasi
Tags: concurs, felicia iasi, sf. valentin
 1. 3 Responses to “Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri @Felicia Iasi 13 februarie”

 2. By Sakin on Feb 3, 2011 | Reply

  Abia astept concursul asta:)! Nu pot participa (sunt deja insurat), insa cu siguranta va fi foarte distractiv:)!

 3. By ines on Feb 3, 2011 | Reply

  @Sakin: totuși, dacă știi pe cineva care ar putea fi interesat, poți să răspândești vestea. Se pare că oamenii sunt destul de timizi :)

 4. By DeeLeto on Feb 4, 2011 | Reply

  suna distractiv :D

 1. 1 Trackback(s)