O afacere prospera pe timp de criza?

Februarie 5th, 2011 | by ciprian |

Am ajuns sa nu ma mai mir de cate masini murdare vad in ultima perioda parcate sau in trafic. Fie ca ai lasat masina in drum pe unde trec sute de masini pe zi fie ca o tii in parcare sau garaj nu are cum sa nu fie murdara. Un cuvant de spus il au drumurile noastre care nu vad cu zilele/lunile o matura sau ca sa nu mai zic de spalat cum se facea o data prin copou. Nici nu te miri ca spalatoriile auto au un flux asa mare de clienti, mai ales ca a dat un pic caldura.
Ajunsesem sa nu mai stiu ce culoare avea masina la cat era de murdara icon smile O afacere prospera pe timp de criza? mai ales ca nu prea am avut cum s`o spal mai devreme din cauza frigului..
Cred ca poti sa spun cu siguranta ca o spalatorie este o afacere foarte buna pe timp de criza, mai ales ca nu prea se da bon pentru serviciile prestate. Cred ca este a2a sau a3a oara cand merg acolo si pana nu cer bon nu mi se da..de fiecare data este alt motiv..cred ca un control de la doamna garda i`ar linisti repede.
Sa nu mai zic ca era sa ma cert cu seful de tura ca se ratoia la un angajat ca am tras eu un pic masina aiurea..i`am zis sa`mi comenteze mie daca are ceva de zis..s`a linistit brusc..

Ca sa va faceti o idee despre ceea ce vorbesc priviti pozele de mai jos..ultima poza e probabil masina proprietarului spalatoriei..


  1. One Response to “O afacere prospera pe timp de criza?”

  2. By Iulian on Mar 16, 2011 | Reply

    Da…o afacere buna dar rezultatul spalarii e jalnic. Am spalat si eu de cateva ori acolo si nu am fost multumit.

    P.S: masina a fost a proprietarului…acum nu ma este …

  1. 1 Trackback(s)