Pariuri sportive pe internet

Februarie 24th, 2011 | by ciprian |

Prin tineretele mele, mai exact cand eram student am incercat de curiozitate pariuri sportive live, poate poate mai pica ceva din cand in cand. Aveam si`o schema chiar, puneam de obicei meciurile de tenis, sau handbal ca acolo era destul de mica posibilitatea de egal, si daca alegeai cum trebuie echipele puteai chiar sa ai un castig frumos. Va dati seama ca in momentul in care pariam si eu pe meciurile cele mai sigure si cotele erau destul de mici..Oricum, cand puneai vreo 15-20 de meciuri cu cote de 1.2-1.4 tot iti iesea ceva in final.
Cele mai nasoale momente erau atunci cand iti ieseau 14 pariuri din 15, si cand cauza ca nu stiu ce tenisman care avusese o zi proasta se ducea un bilet de cativa zeci de ron. C`asa`i in tenis, bineinteles.
Am avut la un moment dat un coleg, mare amator si cunoscator de fotbal care avea un bulan ceva de invidiat. Cred ca nu exista saptamana in care sa nu dea de`un pot de cateva milioane. El mergea pe sistemul putin si cu cota cat mai mare. Si culmea, de cele mai multe ori chiar ii ieseau bine combinatiile. Eu sincer n`am putut nicioadata sa ma arunc la meciurile mari cu miza ca aproape sigur nu mi`ar fi iesit.

In concluzie, cine nu risca nu castiga, si eu unul prefer sa`i las pe altii sa castige. Si daca totusi va hotarati sa pariati, atunci va invit pe cel mai mare site de Pariuri online din romania si anume www.pariurisportive.com

Related Posts

 1. Afla cum poti paria gratuit!
Tags: pariuri online, pariuri sportive
 1. 5 Responses to “Pariuri sportive pe internet”

 2. By OK on Feb 24, 2011 | Reply

  Risti si castigi, sau pierzi – Ce n-ai spus e ca jocurile astea pot provoca dependenta, chiar foarte mare.

 3. By friv on Mar 1, 2011 | Reply

  Îţi iei temelie când pierzi la un meci.

 4. By relansat on Mar 3, 2011 | Reply

  pariurile astea pot face multe, mai greu e cand iti doresti sa iti aduca si bani :)

 5. By Adrian on Mai 23, 2011 | Reply

  Da sunt de acord ca cine nu risca nu cistiga, dar pentru pariuri
  eficiente e mai bine de analizat echipele decit sa gindesti citi bani vei cistiga :D .

 6. By Cata on Aug 4, 2011 | Reply

  si eu am riscat si am castigat aplicand diverse cote pariuri sportive, dar am avut si de pierdut. asa e, cine nu risca, nu castiga.

 1. 1 Trackback(s)