Soferii is vinovati!Sa platesca!

Martie 14th, 2011 | by ciprian |

Cam asa s`ar traduce rugamintea prefectului de Iasi Dragomir Tomaseschi. Treaba e in felul urmator: sa se stranga bani, numai vreo 90 000 lei pentru a face o expertiza a starii drumurilor in Iasi, sa vedem ce fel de asfalt s`a turnat. Aceasta suma, mica de altfel ar trebui stransa printr`o cheta a soferilor din Iasi, intr`un cont deschis cu marinimie de prefect la trezorerie. Nu este o suma minima, fiecare sofer poate sa dea cat il lasa buzunarul.

Cam cat de nebun sa fii sa crezi ca va da cineva bani pentru a face o expertiza a unui lucru facut prost?De ce ar fi nevoie de asa ceva cand treaba e foarte simpla: S-a asfaltat prost, s-au folosit jumatate din materialele puse pe factura. GATA!Am scutit 90 000 lei..simplu ca buna ziua..

Acum cred ca nu stiu cum sa justifice banii cheltuiti aiurea pe alte cacaturi, pe materiale ieftine si treaba facuta fara simt de raspundere. Eu tot nu pot intelege ca intr`o tara sa nu se acorde o garantie de macar 5-10 ani pentru un drum facut. Daca in termen de garantie se strica pe ici pe colo, nu se carpeste, se reface de la zero. Asta ar fi singura solutie! Asumarea responsabilitatii!

Am vazut ca azi s`au apucat de carpit pe pod pe la metalurgie…sa vedem maine ce`a iesit..
ps:urmeaza saptamana asta un filmulet cu o plimbare prin tatarasi..sa va faceti o idee ce dezastru este..

 1. 4 Responses to “Soferii is vinovati!Sa platesca!”

 2. By relansat on Mar 14, 2011 | Reply

  lol. la drumuri stiam ca e de la 15 ani in sus. in alte tari, nu aici:(

 3. By alex_blue on Mar 14, 2011 | Reply

  90.000 lei…asa cum ai spus a doua oara;)

 4. By ciprian on Mar 15, 2011 | Reply

  ms alex, am corectat

 1. 2 Trackback(s)

 2. Mar 15, 2011: Se intampla in Iasi (15.03.2011) | RELANSAT