Decoram?Decoram Măria ta!

Aprilie 7th, 2011 | by ciprian | 64 views

Ma gandesc la un moment dat in viata asta o sa am si eu casa mea, pe care am vrea bineinteles s-o decorez dupa bunul meu plac. Vreau ca locuinta mea sa te invite, sa te faca sa-i simti lipsi atunci cand esti plecat si sa-ti doresti sa ajungi cat mai repede acasa. Pentru pereti m-am gandit la niste culori calde sa te imbie la somn ore intregi, parchetul se poate asorta foarte bine cu peretii, mobila la fel.

Deci cu mobila si cu peretii am rezolvat, dar de ne facem cu templul unei case?Ce putem face ca patul sa te atraga mai mult decat ar trebui? Sa stiti ca am gasit si o solutie pentru asta. Lenjeria de pat de la Home exclusive ar trebui sa faca diferenta. Toate lenjeriile de pat sunt din bumbac 100%, unele chiar bumbac satinat si sunt de o calitate superioara fata de ce ati gasi similar in comert, cele din urma fiind bineinteles la un pret mult mai mare.

Acum ca am ales o lenjerie de pat, ne trebuie neaparat si o cuvertura care sa se asorteze cu restul camerei. Musafirii tai vor remarca cu siguranta ca aceasta este mai deosebita fata de ce au mai vazut pana atunci.

De fapt, sa lasam musafirii, casa ti-o faci in primul rand pentru tine, si este important ca tu sa se simti bine in casa ta, si sa savurezi fiecare moment.

Related Posts

  1. Interceptam?interceptam maria ta!
Tags: , cuvertura, Home exclusive, lenjerie de pat
  1. One Response to “Decoram?Decoram Măria ta!”

  1. 2 Trackback(s)

  2. Apr 14, 2011: Sa amenajam zic! | Ciprian's blog