On my wishlist – Asus N53

Aprilie 7th, 2011 | by ciprian |

Anul asta cred ca fac 3 ani de cand mi`am achizitionat primul meu laptop, si anume un HP NX7300, din gama de laptopuri HP. Pentru momentul acela, am zis ca e suficienta configuratia lui pentru necesitatile mele de zi cu zi.

Se pare ca pe zi ce trece, 2 gb memorie ram care iti erau mai mult ca suficienti la inceput deja sunt cam putini pentru aplicatiile actuale. Pai daca am deschis un corel, cu cateva pagini de mozilla, un photoshop si un winamp il vad ca moare subit si incepe sa tuseasca. Si sa nu mai amintesc de procesor, nici nu se compara cu cu seria I (i3, i5, i7) scoase acum de Intel, care fac toata munca de mai sus fara sa clipeasca.

Din motivele expuse mai sus, sunt sigur ca urmatorul meu laptop va trebui sa aiba placa video dedicata ( in caz ca ma apuca vreodata cheful de un joc mai nou), un procesor i5, daca nu chiar i7 pentru toate aplicatiile pretentioase care urmeaza sa mai aparat, macar sa-ti iei de`o grija pentru urmatorii 2 ani, si ca sa nu mai amintesc de un hard mare ca tot timpul raman fara spatiu si memorie cat cuprinde. Suna totul parca ca o reteta icon smile On my wishlist Asus N53 si daca nu ai toate ingredientele necesare nu va iesi cum te asteptai.

Cautand pe la magazinele online modelul din subiect, am ajuns la Marketonline, care nu numai ca au exclusivitate pe noul model Asus aparut, si anume Asus N53 , dar au si cel mai bun pret din Romania pentru acest model.

Pot spune ca noul model Asus este tot ce am visat la un laptop

 1. procesor de ultimă generație, Intel Core i7
 2. ecran de 15,6 inchi cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli
 3. placă video dedicată nVidia GeForce GT 550M de 2 gb!
 4. Hard-disk de 500 GB;
 5. 4 GB memorie RAM;

Si sa nu uitam de tehnologiile Asus de pe modelele anterioare: sunet foarte bun si tehnologia de racire a partii de jos a tastaturii pentru confortul maxim al utilizatorului

Pretul este unul deocamdata marisor, dar sunt sigur ca va mai da un pic inapoi in perioada urmatoare. Sincer vorbind, configuratia de mai sus cred ca iti va ajunge pentru 2-3 ani lejer fara sa mai schimbi nimic la ea. Oricum, modelul de mai sus are inca 3 sloturi libere pentru ram, deci in cazul in care nu mai face fata la un moment dat, mai bagi un 4 gb de ram si`ai rezolvat rapid problema.

Ia spuneti voi acum, mai vreti ceva la un laptop fata de cele de mai sus? Raspunsurile cu sa faca si cartofi pai nu sunt luate in calcul icon smile On my wishlist Asus N53

Related Posts

 1. mi`am luat laptop
 2. Unde o fi M-outa de la MarketOnline?
Tags: , asus, asus n53, Marketonline
 1. 2 Responses to “On my wishlist – Asus N53”

 2. By friv on Apr 7, 2011 | Reply

  Eu îmi fac treaba cu un asus eepc901

 3. By ciprian on Apr 7, 2011 | Reply

  @friv: un asus de ala mic?

 1. 1 Trackback(s)