Sa amenajam zic!

Aprilie 14th, 2011 | by ciprian |

Daca tot am decorat camerele de locuit in culori calde pentru un somn dulce, de acum sa incepem si cu amenajarea spatiului de locuit. Misiunea nu este una tocmai usoara, mai ales ca decizia finala trebuie sa fie satisfacatoare cel putin pentru noi doi. Dupa zile intregi de discutii si dezbateri aprinse in care n-am auzit decat de “contraste,echilibru, culori, simetrie, asimetrie, ritm si proportii” , mi-am dat seama ca mobila pe care o cautam nu se “nascuse” inca si ca avem nevoie de ceva special creat pentru noi. La urma urmei, casa noastra trebuie sa fie una deosebita, usor iesita din comun , “ca sa nu existe termeni de comparatie”.

In acest sens, pentru birou “m-am gandit” la un mobilier pal de culoarea ciresului care se va intelege de minune cu patul matrimonial (preferatul meu, se intelege),dulapul-gigant si noptiera cu oglinda .

Insa “la pièce de résistance” este de departe, usa Feng Shui culisanta, pe sina metalica care da locuintei noastre un aer elegant si modern in acelasi timp. Mai mult, pentru ca drumul din living pana la bucatarie sa fie mai usor, cel putin pentru unul dintre noi, am optat pentru varianta unei compartimentari din sticla emailata. In felul acesta bucataria nu pare delimitata de living, ci mai degraba o prelungire a acestuia.
In final, nu pot decat sa ma declar foarte multumit de alegerile facute, mai ales ca acum ma intorc cu mare entuziasm acasa si ma pot relaxa in voie in noul meu “cuibusor”.

Daca va intrebati ce e cu excesul de ghilimele, sa stiti ca sunt folosite ca sa nu fiu nevoit sa platesc drepturi de autor catre….(de fapt cred ca ati inteles cui apartin cuvintele, de la partea cu “misiune nu tocmai usoara”)

pic mobilier Sa amenajam zic!

Related Posts

No related posts.

Tags: amenajare apartament, mesterul david, mobilier pal
 1. 3 Responses to “Sa amenajam zic!”

 2. By Retete Culinare on Apr 15, 2011 | Reply

  Poza e superba – niste mobilier de birou si eu am nevoie, chiar o sa ma uit ca Nea David pe site :)
  P.S. dragut advertorial :P

 3. By Retete Culinare on Apr 15, 2011 | Reply

  Am intrat pe site si am vazut ca`s din Bucuresti, asa ca nu prea ma mai intereseaza :)

 4. By ciprian on Apr 15, 2011 | Reply

  sunt niste chestii super misto pe acolo, chiar mi`au placut
  ps: vezi ca te`am cules din spam :)

 1. 1 Trackback(s)