Be sexy! BeSensual.ro

Aprilie 16th, 2011 | by ciprian | 70 views

Iepurasul mustacios e de Paste… Pofticios

Pentru ca se apropie vertiginos sarbatoarea de Paste, un moment de mare bucurie si usurare financiara, m-am gandit ca tine cumva de fisa postului sa vin in ajutorul celor greu incercati de febra cumparaturilor. Recomandarea ii vizeaza indeosebi pe cei lipsiti de rabdare si calm, care suporta cu greu sa colinde magazinele in cautarea unui cadou potrivit pentru persoana iubita. Un singur lucru este cert: reprezint cu mandrie si onoare aceasta categorie. La urma urmei, sa achizitionezi un cadou pentru o femeie nu este un lucru atat de usor pe cat pare la prima vedere, chiar daca te consideri un bun cunoscator al gusturilor sale.

In esenta, cadoul perfect pentru (tine) iubita ta este cu siguranta o lenjerie sexy . Garantat, acesta surpriza o sa o dea pe spate la propriu, iar tu vei fi un beneficiar colateral al acestei achizitii inedite. Dupa o lunga perioada de post si seceta, este momentul sa reaprinzi focul pasiunii. It’s a MUST! Chiar nu cred ca s-a nascut inca barbatul care sa nu fie incantat de ideea ca iubita lui poarta o lenjerie extrem de atragatoare.

Dar ca sa nu ramaneti pierduti printre sutele de modele care mai de care mai incitante si cu ochii afectati de frumusetea celor care le prezinta, va propun sa va indreptati atentia si buzunarul la capitolul corsete. Ce-i mai sexy si mai ispititor decat un corset care striga sex-appeal?….ca sa nu mai vorbesc de recompensa de care ai parte inevitabil, in urma acestei achizitii.

Atentie! Acest articol implica un exercitiu de imaginatie si induce ispite trupesti!

Related Posts

  1. Lenjerie intima @Sevensins
  2. Nevoie de-o vacanta!Urgent!
  3. Sexy braileanca o ia in gura..
  4. sexy braileanca in bucatarie
  5. Decoram?Decoram Măria ta!
Tags: , femei, lenjerie, lenjerie sexy, pasti, sexy
  1. One Response to “Be sexy! BeSensual.ro”

  2. By Alex on Apr 24, 2011 | Reply

    Sexy sexy ,dar daca mai este si rea e foarte misto ..

  1. 1 Trackback(s)