Unde o fi M-outa de la MarketOnline?

Aprilie 18th, 2011 | by ciprian |

Pentru cei care nu stiau deja, MarketOnline organizeaza in fiecare an, inainte de Paste, concursul cu Super M-oul MarketOnline care se ascunde tot timpul prin oras si asteapta sa fie gasit.

Eh, sa vedeti de acum ce de-a treaba avem. M-oul de Bucuresti si-a pierdut M-outa prin Iasi si acum e tare disperat saracul s-o gaseasca. Cu ce-l putem noi ajuta: incepand de azi până joi pe blogul MarketOnline vor aparea indicii despre locatia in care se afla M-outa. Primul care descopera unde este ascunsa M-outa castiga un Asus Eee PC, ceea ce nu este rau deloc.

Cei care prefera sa stea linistiti acasa pot castiga de asemenea premii interesante. Nu trebuie decat sa deveniti fanul M-oului si puteti astfel castiga un Sistem Home Cinema LG, un Apple Ipod Shuffle si un stick de memorie Kingston!

Azi a aparut deja primul indiciu pentru Iasi:

Indiciul 1, 18.04.2011: De la statuia lui Stefan cel Mare M-Outa coboara agale, La un rond ea se opreste, ratacita ea roseste!
Indiciul 2, 19.04.2011: Pe o cale ea se plimba, a unor frati cu aceeasi limba, Sa coteasca ea ar vrea, dar benzina tre’ sa-si ia!

Indiciul 3, 20.04.2011: Buciumul o cheama iarasi si coteste ea usor, c-o asteapta a ei tovarasi, sa faca cumparaturi de zor!

Mai multe detalii gasiti pe pagina concursului

Succes!

Related Posts

  1. unde mancam?
  2. Cardul Cromatic
  3. Aveti grija unde parcati
  4. Unde mancam azi?
  5. La scurt
Tags: , concurs, , M-oul, M-outa, Marketonline, premii