Nu lasati masina de spalat nesupravegheata!!

Aprilie 22nd, 2011 | by ciprian |

Mare atentie, urmeaza un post cat se poate de serios!!
Printre produsele care se mai intorc datorita faptului ca nu pot fi reparate in timp rezonabil se numara si masini de spalat. Nimic anormal pana aici. Problema in cazul de fata este ca masina din pozele de mai jos a luat un pic foc in timp ce`si exercita functiile pentru care a fost conceputa. Va dati seama ce se poate intampla in cazul in care masina de spalat nu era supravegheata in timpul functionarii? In acest moment un roman ar fi fost un pic pe drumuri, dar ar fi avut cu siguranta o masina noua de spalat, asta in cazul in care ar mai fi ramas ceva din ea care sa poate fi diagnosticat.

Sa nu mai amintesc aici ca sunt cazuri de masini de spalat carora nu le prea merge pompa si cat esti plecat de acasa inunzi juma de bloc..O fericire, nu alta!
Sper c`o sa invatati din greselile altora, sa nu patiti si voi la fel
ps: faceti abstractie ca`i electrolux, se poate intampla la orice model. Uite de aia e bine sa citesti manualul de utilizare inainte de folosirea produselor, poti afla lucruri interesante de acolo.Related Posts

 1. Cum arata o masina dupa ce s-a intalnit cu bariera
 2. Masina de oras
 3. cum sa inmatriculezi o masina uzata-ghid
 4. Bine ai venit in Iasi
 5. cum iti dai seama ca esti dependent de masina
Tags: electrolux, foc, masina de spalat
 1. 2 Responses to “Nu lasati masina de spalat nesupravegheata!!”

 2. By Ady on Apr 29, 2011 | Reply

  Pfff…Aia era noua. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce se poate intampla cu masina mea care are …15 ani :) ) Thx for advise ;)

 3. By Ghita on Apr 30, 2011 | Reply

  Unul din Galati si-a dat foc la garsoniera acum o luna. tot asa,lasase masina sa mearga.

 1. 1 Trackback(s)