3`rd date

Mai 4th, 2011 | by M. |

3-rd DATE

Agitatie, tensiune, rascoala…A, nu, nu incerc sa descriu atmosfera din America dupa uciderea liderului al-Qaeda. E doar starea de spirit pe care o am in urma unei simple vizite. Alina, invinuita, e cea mai buna prietena si a comis un mic delict: s-a indragostit iremediabil de un baiat. In aceasta seara se va intampla ce-a de a treia intalnire. Pentru cei care urmaresc comedii romantice tipic americane, dar nu numai pentru ei, acest lucru are o semnificatie clara : urmeaza “cunoasterea profunda”, a dedesubturilor sau cel putin la asta se asteapta ea. Imi spune ca nu stie exact ce o sa urmeze, dar ca vrea sa fie pregatita, iar eu, ca o buna prietena sa o ajut cumva. Stiu la ce va ganditi…” tipa e vreo virgina care nu a mai vazut baieti pana la momentul asta”, dar va asigur ca nu e deloc asa. Sunt sentimente si trairi normale, indiferent cat de experta si cunoscatoare esti (la capitolul recunoastere stam mai putin bine).

Sa revenim…Incerc sa o temperez, sa o linistesc cumva si sa o fac sa inteleaga ca nu se aproprie un cutremur sau un val ucigator. Zadarnice eforturi…Alina nu mai are stare, e ca o caprioara, topaie intruna tipand “Eu cu ce ma imbrac?”. Ii recomand sa inceapa cu lenjeria intima. Stiu ca ceea ce e la vedere conteaza cel mai mult,dar situatia de fata necesita o atentie deosebita dedesubturilor. Oricat de intunecata e camera si oricat de difuza e lumina, orice barbat va remarca o lenjerie sexy si provocatoare. In consecinta, o fac sa inteleaga cat de importanta e alegerea tinutei potrivite si o indemn sa lase la o parte orice articol de lenjerie ce aminteste de perioada de dinainte descoperirii penicilinei sau are textura unui prosop de bucatarie. Barbatii sunt stimulati vizual si trebuie sa-i incante ceea ce vad…pe sistemul ochii vad, inima cere.

Aproximativ 2-3 ore a durat nebunia asta. Dar nu mai conteaza nici timpul pierdut, nici dezordinea lasata in camera unde a avut loc desfasurarea de forte.Importanta e finalitatea si semnificatia clipei. Memorabile sunt emotiile si trairile ce inconjoara aceste momente. Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin.Prin extindere,as putea spune ca o tinuta perfecta nu inseamna neaparat o intalnire reusita, dar costituie un ingredient de baza al acesteia.

Related Posts

 1. Lenjerie intima @Sevensins
 2. Intalnire solenza/dacia supernova Iasi
 3. Nevoie de-o vacanta!Urgent!
 4. Decoram?Decoram Măria ta!
Tags: a 3a intalnire, lenjerie intima,
 1. 9 Responses to “3`rd date”

 2. By Retete Culinare on Mai 4, 2011 | Reply

  Deci pe bune: Super tare advertorialul asta :)
  Observ un membru nou in echipa phonecto.com?

 3. By ciprian on Mai 4, 2011 | Reply

  na, cum dam de greu ne adaptam :)
  eu cand i`am zis ca are idei bune, ea batman batman

 4. By Retete Culinare on Mai 4, 2011 | Reply

  Pai sa vedem prezentarea lui “M.” – in sectiunea about sau undeva, ca pe tine te stim :)

 5. By ciprian on Mai 4, 2011 | Reply

  pai eu n`am pagina cu despre..ea de ce ar avea :) )

 6. By Retete Culinare on Mai 4, 2011 | Reply

  Pai fa-ti si tu atunci :P

 7. By alex_blue on Mai 5, 2011 | Reply

  si acum eu cu cine mai discut despre gagici? aoleu, cipriane, ti-a spalat creierul!!!…desi pari o cauza pierduta, nu ma voi lasa si voi continua sa lupt pt a te aduce inapoi pana cand va disparea din ochii tai si ultima licarire atunci cand vezi cate-o muiere mai despuiata :) )

 8. By alex_blue on Mai 5, 2011 | Reply

  aoleu! si moderarea comentariilor!!! you’re screwed!

 9. By ciprian on Mai 5, 2011 | Reply

  tu vorbesti? acus acus ai sa ai nevoie de permisiune scrisa sa iesi din casa:))
  ps: cred ca ai completat cu alt nick/adresa de mail

 10. By alex_blue on Mai 6, 2011 | Reply

  nu…aceeasi…ramane setata

 1. 1 Trackback(s)