Da ce suntem noi dom`le?

Mai 14th, 2011 | by ciprian |

Dupa plimbarea prin oras am ajuns si pe la Kaufland sa luam cele trebuincioase pentru o ciorbita radauteana. Cum ne plimbam noi pe la legume fructe vad ca lumea incepe sa se imbulzeasca pe la banane. Tinand cont ca bantui kauflandu` de aproape 4 ani stiu ca aproape de ora inchiderii apar reducerile la diverse produse, sau asa cum le zicem noi, mocaciunile

Exact asta era si in seara asta. Bananele fusesera ieftinite de pe la 3.79 pe la 2.19 si cum spiritul de turma este foarte prezent la romani, au inceput sa se imbulzeasca si sa scormoneasca dupa bananele cele mai bune prin cutii. Nimic nou fata de ce se intampla de obicei..Aici intervine o doamna bine care cauta si ea sa aleaga bananele cele mai bune prin cutie si da perla: “uite dom`le cum ne trateaza ca pe ultimii oameni, ne arunca aici cateva banane expirate”
Cat de ironic poate sa fie?Tu te zbati acolo, iti dai coate cu ceilalti sa alegi ce e mai bun si mai si comentezi ca esti tratat ca un nimic. Pai nu te pune nimeni sa te bati acolo cu ceilalti. E libera ta alegere..

Sunt cativa clienti fideli pe care ii vezi in fiecare seara pe la ora 9 cand apar mocaciunile. Sa`i vezi pe aia cum se bat pentru ofertele de seara. Au inceput sa faca front comun, prinde unu` si imparte si cu ceilalti. Erau intr`o seara doua care au prins niste pui la reducere. Cand au facut numaratoarea in fata casei avea fiecare in jur de 15 pui!!15!!!Ce dracu` poti face cu 15 pui care expira in 2 zile?Pui la congelator, dar cat poti manca??
Oameni nebuni care nu au ce face cu banii..in loc sa iei sa ai proaspat preferi sa le iei aproape expirate si sa le congelezi.
Dumnezeu cu mila…

Related Posts

No related posts.

Tags: cumparaturi, , reduceri kaufland seara
  1. 2 Responses to “Da ce suntem noi dom`le?”

  2. By Retete culinare on Mai 16, 2011 | Reply

    Dar mie mi-ai facut pofta de ciorba radauteana…

  1. 2 Trackback(s)

  2. Iun 10, 2011: Glume macabre de facut | Ciprian's blog