Se intorc radarele fixe

Iunie 1st, 2011 | by ciprian |

In tara in care nu sunt drumuri avem cu siguranta nevoie de radare. 99 bucati. Peste tot. Si asa circuli 400 km in juma de zi, ce mai conteaza daca mai bifezi un radar pe ici pe colo, sa manance si gura lor ceva, nu?
Acum chiar nu ar fi o problema daca prinzi un radar si cu banii tai de amenda chiar s`ar face ceva, si nu s`ar pierde prin buzunare de irinei sau altii care au montat respectivele radare prin localitati si se imbogatesc de la fiecare fraier. Din partea mea sincer nu au decat sa le puna, ca si sa merg incet si n`am luat pana acum nici o amenda pentru viteza.
Si sa`mi permiteti sa ma indoiesc ca cei pe care i`a prins cu peste 50 peste limita legala au stat saracii 3 luni fara permis..Fie au facut contestatie, fie au redus perioada de 3 luni la una, luna in care au condus fara nici o jena.

Ce m`a amuzat foarte tare a fost reportajul proTV, cum aratau ei cum te prinde politia cu tot cu radar:

Se vede clar din filmulet cum se incearca discreditarea detectoarelor de radar. Detectoarele de radar vechi sunt inca foarte bune, dar trebuiesc folosite cu cap. Nu te poti astepta sa mergi cu 120 prin localitate si sa mai ai timp sa mai si franezi. Nici o sansa! Tot timpul trebuie sa ai pe unu` in fata care merge mai tare ca tine si sa`l lasi pe ala sa`l prinda, iar tu in spatele lui ai timp suficient sa franezi sa ajungi la viteza permisa de lege. Sa nu mai zic ca trebuie sa fii atent la semnalele luminoase ale soferilor binevoitori icon smile Se intorc radarele fixe

Si o poza foarte buna care sa exemplifice ce v`am spus mai sus:


*pentru poza mai mare apasati view on flickr (linkul de sub poza)

Related Posts

 1. amenzile de circulatie, radare fixe
 2. cum sa fentezi radarul
 3. nesimtire curata
Tags: amenzi viteza, radare fixe, trafic detectoare de radar
 1. 2 Responses to “Se intorc radarele fixe”

 2. By radu on Iun 1, 2011 | Reply

  daca merg prin catune si apare o liniutza pe banda K e clar ca e unu in stand-by iar daca porneste radaru exact cum spuneai sa il prinda pe unu in fata mea sare detectoru de numa numa

 3. By Yamasha on Iun 5, 2011 | Reply

  Cel mai bine e sa mergem cu viteza mica pe strazi si sa nu punem in pericol viata altora..Intr-un fel controlezi masina la 200 la h, intr-un fel la 100..

 1. 1 Trackback(s)