Sa nu uitam sa ne jucam totusi

Iunie 8th, 2011 | by ciprian |

Stau si ma gandesc ca se fac aproape 4 ani de cand nu m`am mai jucat pe calculator un joc mai de doamne ajuta. Un motiv ar fi bineinteles ca este destul de greu sa tii pasul cu cerintele destul de exorbitante ale jocurilor noi aparute, ceea ce ar insemna ca trebuie sa faci o investitie majora intr`o placa video foarte buna si un procesor cam de ultima generatie. Un alt motiv ar fi bineinteles si timpul, care imi lipseste cu desavarsire in ultima perioada.

Ce ramane totusi de facut?Pai cum ce?Jocurile online. Nu trebuie sa te inregistrezi, totul se incarca repede si daca ai niste timp de omorat pe la munca as zice ca sunt chiar ideale.

Datorita faptului ca sunt simple si pot fi jucate oricunde si oricand, dar mai ales ca nu trebuie sa instalezi nimic, jocurile online cred ca sunt printre cele mai populare. Siturile cu astfel de jocuri sunt destul de numeroase si-ti ofera acea relaxare mult dorita in unele momente ale zilei.

Pintre cele mai haioase mi s-au parut cele din categoria jocuri fotbal . Ce poate fi mai amuzant decat sa`l chinui pe Zidane sa`i dea gol lui Buffon sau sa`l lasi sa si`o ia in freza?Sau sa te strofoci sa dai un gol cu capu` peste toata apararea adversa?

In concluzie, cred ca jocurile online sunt cea mai buna metoda de destindere pentru acele momente cand vrei pur si simplu sa te relaxezi, sa uiti de sarcinile care te preseaza, fie chiar si pentru 10 minute pe zi. Oricum ar fi, nu uitati sa va jucati.ro icon smile Sa nu uitam sa ne jucam totusi

Related Posts

  1. sa ne jucam
  2. La ce seriale ne mai uitam?
  3. La ce filme sa (nu) ne uitam
  4. Pariuri sportive pe internet
  5. Castiga o carte de la Libris!
Tags: , jocuri online, jucati.ro