Glume macabre de facut

Iunie 10th, 2011 | by ciprian |

Ca de obicei, nu prea este saptamana in care o baba sa nu lesine pe la cumparaturi. Se intampla bineinteles din cauza caldurii din magazin (care fie vorba intre noi e cam de 32 grade), si poate o fi avand si de`a face si cu febra mocaciunilor de care va spuneam aici.

Azi iar a venit salvarea la Kaufland, cred ca iar mai lesinase careva (am urmarit daca ies cu cineva pe targa, dar probabil n`am fost pe faza si n`am vazut nimic). Soferul de ambulanta a profitat de faptul ca tot se afla in kaufland si`a verificat si el cardu`. O fi fost zi de salar..
Sa revin, din seria glumelor macabre care se pot face:
Ambulanta a tras fix in fata kauflandului, asa cum era si normal pentru a economisi timp in cazul unei eventuale interventii. Ma gandeam acu: stiti cum se anunta cand un sofer parcheaza aiurea si`l cheama aia de la info prin statie sa`si mute masina? “Posesorul autovehicului IS-06-xxx este asteptat in parcare”

Cum ar fi fost sa te duci la aia de la info, dai numarul ambulantei, sa zicem IS-22-AMB si sa se apuce aia sa`l cheme sa mute masina? icon smile Glume macabre de facut )
Eh, e buna de gluma de 1 aprilie? icon biggrin Glume macabre de facut

Related Posts

 1. Cu butelia la plimbare
 2. Tu ce`ai fi facut?
 3. Ciocolata cu-cui, un nou sortiment la Kaufland
 4. ce`am mai facut
 5. ce`am facut ieri..
Tags: ambulanta, cumparaturi, glume,
 1. 2 Responses to “Glume macabre de facut”

 2. By Yamasha on Iun 10, 2011 | Reply

  suntem in 11 iunie:D

 3. By ciprian on Iun 11, 2011 | Reply

  las` ca`i buna pentru la anu` :)

 1. 1 Trackback(s)