A crescut numarul combinatozaurilor!

Iunie 16th, 2011 | by M. |

Aud tot mai des in ultima perioada, diverse povestiri despre oameni care au fost pacaliti sau pe punctul de a fi inselati de alti oameni. Pe acestia din urma, specia celor care incearca sa ademeneasca cu gaura covrigului, i-am denumit indulgent si satirirc, combinatozauri. Includ in aceasta categorie orice specimen uman care incearca sau a incercat pe parcursul existentei sale sa pacaleasca, sa triseze pe o altcineva voit si fara urma de remuscare.

De o intamplare bizara, dar tot mai frecventa, a avut parte si una dintre cunostintele personale. Important sa precizez, aceasta persoana lucreaza intr-un magazin. In timpul de munca, un oarecare domn cu o tinuta impecabila, a carui infatisare nu starnea nici cea mai mica suspiciune isi manifesta interesul de a achizitiona un produs. Plateste contravaloarea produsului cu o bancnota de 100 ron. In acelasi timp, se ofera sa dea suplimentar 1 ron pentru a facilita restul (produsul costa 21 ron), timp in care roaga persoana de la casa de marcat sa ii tipareasca bonul si sa ambaleze produsul.Imediat in secunda urmatoare, introduce bancnota de 100 ron in buzunarul propriu si ofera doar 1 ron solicitand restul. Sesizand intentia “cumparatorului”, persoana de la casa solicita toti banii,moment in care i se prezinta niste scuze patetice. Ulterior, vanzatorul observa ca bancnota este foarte deteriorata si ii solicita o alta, incurajat cumva si de “cumparator”. Nedispunand de alti bani, acesta din urma isi vrea banii inapoi pentru a-i schimba la o banca.Din nou are loc schimbul de bani, mai precis restul oferit la 100 ron revin vanzatorului…mai putin 50 ron, care se ratacisera din nou prin buzunarele “cumparatorului”. Finalul este fericit, cel putin in aceasta istorioara, pentru ca vanzatorul remarca in timp util lipsa uneia dintre bancnote si o primeste oferind in schimb multe cuvinte injurioase pentru tentativa josnica de a o insela.

Sunt ferm convinsa ca aceasta intamplare este mic copil si ca ca acest combinatozaur este cumva in clasa I in cadrul scolii de combinatii si inselaciuni, asta daca presupunem prin absurd ca escrocheria se preda in cadrul unui insitut de invatamant. Sunt altii si mai si!! Deci, mare grija ca s-ar putea sa va combine altii fara dare de seama.

Related Posts

  1. Be sexy! BeSensual.ro
  2. Decoram?Decoram Măria ta!
  3. mi`am luat laptop
Tags: combinatozaur, inselaciune, vanzator
  1. One Response to “A crescut numarul combinatozaurilor!”

  1. 2 Trackback(s)

  2. Iun 19, 2011: Articolul saptamanii: 12-18 Iunie 2011 | 4Botosani.ro