Geanta: accesoriu sau necesitate?

Iunie 20th, 2011 | by M. |

Am fost dintotdeauna o membra cu drepturi depline a clubului femeilor pasionate de genti . Aspir la o functie de conducere, asta in cazul in care criteriul de selectie ar fi numarul de genti din posesie. Asa cum un politician nu-si mai aduce aminte numarul proprietatilor detinute cand isi face declaratia de avere, tot asa si mie mi-e foarte greu sa tin evidenta acestor “bijuterii” dragi. Oricum, exista cineva care se ocupa special cu acest lucru, din moment ce aud constant la achizitia uneia noi: “Inca una? Faci vreo intrecere cu cineva?…ca ai cu zecile!”.

Barbatii…ei vad in aceste genti de dama un simplu accesoriu, un fel de univers nedeslusit si vag, mai ales ca noi avem grija sa inteleaga de la inceput ca mesajul “accesul interzis persoanelor neautorizate” se aplica si in cazul acestor obiecte. De aceea, de fiecare data cand o geanta ajunge in mainile unui barbat, fie si pentru cateva secunde, acesta ramane uluit de greutatea sau de continutul ei (in cazul in care izbuteste sa arunce o privire in interior). O perfecta ilustrare a acestei situatii se regaseste in How to Lose a Guy in 10 Days, in care Benjamin Barry (Matthew McConaughey) macinat de curiozitate, cotrobaie in poseta lui Andie, un moment de-a dreptul amuzant care surprinde foarte bine prima intalnire a barbatului cu o geanta.

Pana la urma, mica , mare, retro, moderna, cu barete scurte sau lungi, in culori puternice sau pastelate, cu imprimeuri sau fara, gentile reprezinta, pentru orice femeie, o piesa foarta importanta in completarea tinutei, o necesitate, un “must have”. Mai mult, e un fel de prietena foarte buna pentru ca iti poate oferi solutii miraculoase la foarte multe situatii neplacute. Din acest motiv, fac un apel la intelegerea celor care privesc geanta ca pe un inamic fioros…sau e necesar sa va reamintesc ca exista si versiunea barbatului cu geanta?

Related Posts

  1. Lenjerie intima @Sevensins
Tags: barbati, genti, genti dama, poseta