Dorel,” Cap de fier”

Iunie 27th, 2011 | by M. |

Nu a fost nicicand un secret faptul ca angajatorii de pe meleagurile patriei prefera sa ofere locuri de munca unor oameni total nespecializati pe care sa ii remunereze dupa cum considera ei, adica prost. Cred ei, ca in felul acesta au realizat afacerea vietii lor, caci isi simt buzunarele mai pline cu cateva zeci sau sute de lei, bani pe care i-ar fi platit in plus unor oameni cu studii si/sau experienta in domeniu. “Cheltuieli total nejustificate” spun ei, pentru ca aceiasi munca poate fi realizata la fel de bine de cineva care inca isi foloseste degetele de la maini si picioare pentru a face o simpla adunare sau scadere.

Este si cazul unui individ, angajat la o benzinarie, denumit generic Dorel. Desi pare incredibil pentru cineva care nu ofera creierului propriu doar gazduire, acest Dorel s-a gandit sa verifice nivelul benzinei din cisterna cu…bricheta. Nu e minunat? Cred ca el voia de fapt sa-si verifice gazul din bricheta si, absolut intamplator, se afla pe o cisterna…sau poate emisfera stanga a creierasului isi luase un mic concediu. Cine stie ?!

O certitudine e faptul ca Dorel, desi uimeste prin comportamentul lui retard, nu este unicul vinovat. El are cel putin o scuza: nu l-a dus capul, dar angajatorul lui, cel care trebuia sa-i asigure o minima instruire ce justificare aduce?.. Alta decat cea atribuita si lui Dorel nu am identificat.

Related Posts

 1. Dorel la munca
 2. toti banii din lume
Tags: angajator, dorel, munca, romani
 1. 4 Responses to “Dorel,” Cap de fier””

 2. By Retete culinare on Iun 27, 2011 | Reply

  E sa-mi bag… Cum dracu` ma? Doamne fereste!

 3. By Cata on Iun 27, 2011 | Reply

  Sa stii ca patroni cauta oameni priceputi, in marea lor majoritate, dar nu prea ai unde sa alegi, cei cu adevarat buni nu raman niciodata someri.
  Acum cea vreme in urma mureau pe capete in santierul naval, ca diversi Dorel se duceau sa fumeze in tancul petrolier care era adus la curatat, e adearat ca nu avea petrol in el el dar era plin de vapori, si nu de putine ori au explodat.,

 4. By Reclame Tv on Iun 27, 2011 | Reply

  Se pare ca Dorel are 9 vieti si avut noroc si de data asta :)

 5. By Iulian Lita on Iul 12, 2011 | Reply

  saracu`… macar o scapat cu viata? poate data viitoare o sa aiba mai multa minte nitel :)

 1. 1 Trackback(s)