Sa ne imbatam cu apa rece!

Iulie 1st, 2011 | by M. |

Printre ocupatiile mele matinale se numara si “rosfoitul” ziareler. Practic, de cum fac ochisori incerc sa aflu noutatile zilei citind presa pe internet. Din pacate, sunt tot mai putini putini oameni de presa care isi merita denumirea de ziaristi. Majoritatea lanseaza stiri/informatii fara a avea siguranta veridicitatii lor, ci doar asa de dragul scandalului sau a unui posibil impact asupra cititorului.

Mai exista o categorie de “jurnalisti” care isi redacteaza articolele folosindu-se de o firmitura din creierasul lor, probabil din dorinta de a-si doza cat mai bine inteligenta. Ca deh, si maine trebuie sa conceapa un nou subiect! Un astfel de redactor, de la un cotidian oarecare (nu merita mentionat) anunta cititorii ca vine dezastrul peste tarisoara noastra. Scumpirile, concedierile, reducerile salariale sunt doar cateva dintre vestile proaste anuntate prin intermediul acelui articol. Prin urmare, ca sa indulceasca informatiile reporterul a avut o idee nemaipomenita. S-a gandit sa prezinte si ceva vesti bune enumerand deschiderea Transfagarasanului, venirea lui Bon Jovi la Bucuresti sau (daca nu v-ati inveselit deja) faptul ca in iulie sunt 5 weekenduri, ceea ce inseamna evident mai multa distractie. Nu-i asa ca la auzul acestor vesti extraordinare ati uitat de concediere, taierea lefurilor sau de faptul ca in curand o sa platiti mai mult pentru alimente, gaz si apa? Nu-i asa ca dansati de bucurie?

Eu una am simtit ca si cum cineva m-a articulat drastic si m-a calcat cu putere in picioare, dupa care mi-a aruncat o batista si mi-a vorbit despre motivul floral al covorului pe care ma zbateam neputincioasa de atata suferinta…Asa ca draga reporter, mai lasa-ma in durerea mea!!

Related Posts

  1. RDS – 2 calde, una rece
  2. toti banii din lume
Tags: presa, reporter, stire, ziare, ziarist
  1. 2 Responses to “Sa ne imbatam cu apa rece!”

  2. By ramonsita on Iul 2, 2011 | Reply

    Ma mir ca s-a deschis Transfagarasanul…zilele trecute ninsese…saracul Bon Jovi si-a fracturat un picior in timpul unui concert, sa vedem daca o sa mai ajunga si pe la noi iar in ceea ce priveste cele 5 week-end-uri din luna iulie…pot sa fie si 10 daca vremea e urata…asa ca nici lucrurile astea 3 nu pot fi trecute pe lista de bucurii care sa compenseze lefurile mici. preturiele mari…etc…N-avem noroc, asa e neamu`nostru

  3. By friv on Iul 2, 2011 | Reply

    Stai sa vezi aia care iau stiri de pe facebook:Cutareasca este single uitati ce comentariu a dat.

  1. 1 Trackback(s)