Picatura care a umplut oceanul…

Iulie 6th, 2011 | by M. |

O clipa de neatentie..de atat a fost nevoie pentru ca un martafoi tuciuriu sa ma dispenseze de telefon. Partea proasta e ca o data cu telefonul mi-a luat si ultima picatura de toleranta impingandu-ma cu toata forta pe meleagul celor care manifesta o atitudine neprieteneasca (asta ca sa nu zic “discrimineaza”). Accept cu drag sa fiu blamata, condamnata, dezaprobata pentru asta…nu-mi pasa.

Am oferit intotdeauna intelegere acestei etnii si le-am gasit mereu scuze pentru diverse comportamente care mai de care mai ilicite sau imorale. De acum inainte, orice aparitie inchisa la culoare ma va face sa-mi activez vigilenta si privirea ostila. Pana astazi i-am compatimit pentru eticheta de hoti pe care o au, dar imi ajunge. Multi o merita cu prisosinta. Si pentru ca nu pot face deosebire intre cei cu intentii bune si ceilalti, sunt nevoita sa ii iau la pachet. Enough is enough!

Related Posts

  1. 20 de lucruri pe care le iubesc
  2. Picatura chineazeasca
  3. Care vrea un pisoias mic?
  4. care e probabilitatea?
  5. Care se incumeta?
Tags: etnie, furat, hot
  1. One Response to “Picatura care a umplut oceanul…”

  2. By VisUrat on Iul 6, 2011 | Reply

    Buna dimineata! Cred ca trebuia sa bei o cafea mai devreme, astfel te trezeai si realizai ca nu vorbesc de pe dealuri cand ii injur…

  1. 1 Trackback(s)