O durere avem…

August 5th, 2011 | by M. |

Dezbaterile astea mediatice despre drumurile din tarisoara m-au adus la saturatie. Am incercat din rasputeri sa dezvolt niste anticorpi impotriva acestei infectii neaose. Fara rezultat, insa. Mai aprig ma bantuie.

Autostrada Transilvaniei, un subiect extenuat de analiza media, are nevoie urgenta de un Mesterul Manole in ale drumurilor. Nu de alta, dar vom ajunge sa anuntam cu surle si trambite fiecare metru construit. Iar Berceanu a stabilit taierea panglicii la 42 de km. Sa nu-i dam planul peste cap.

Si asa Boc i-a sfidat etalonul si a folosit foarfeca la 10 km. Mare nesimtit! Sau poate doar realist, pentru ca si-a dat seama ca pana la finalizarea altor zeci de km el o sa fie deja iesit din schema si altcineva o sa manuiasca cu iscutinta necesara, ustensila.

Nu o sa mai aduc in discutie milioanele de euro pe care le platim per km de autostrada construit si nici despre cand o sa fie finalizat constructia celor 413 km de autostrada transilvaneana pentru ca o sa fie o chestie interminabila. In plus, se vede clar in poza ca romanilor le place sa lucreze cu “date exacte”; ei vor sa stie de la inceputul unei lucrari ce si cum si nu agreaza termenele neprecizate.

Am o intrebare legitima totusi. In conditiile in care, cel putin de cand ma stiu eu pe planeta, tot romanul se plange de conditiile de drum execrabile, de inexistenta autostrazilor si mai nou de faptul ca e o imbecilitate cu majuscule sa vrei turism fara sosele, de ce nu suntem capabili sa rezolvam problema asta o data pentru totdeauna?? pentru ca bani pentru drumuri sunt alocati de la bugetul de stat..Sa fie oare atat de gaurite buzunarele celor care ii administreaza de nu se intampla nimic practic?

Related Posts

 1. Avem fete interesate de congiuliusu?
Tags: autostrada, constructie, drum, sosele, strazi
 1. 4 Responses to “O durere avem…”

 2. By Slash on Aug 5, 2011 | Reply

  e cat se poate de simplu
  guvernul actual vrea sa dea impresia ca acum pe ultima suta de metri fac multe si ca ei sunt cei mai potriviti Romaniei, not.

 3. By M. on Aug 5, 2011 | Reply

  Pe cine ar mai pacali?

 4. By Slash on Aug 5, 2011 | Reply

  sunt asa de multi off…

 5. By RaduP on Aug 6, 2011 | Reply

  fii serios, lor nu le trebuie drumuri, au masini de teren de zeci si sute de mii de euro

 1. 1 Trackback(s)