Carmania Iasi, by Golden Brau

August 6th, 2011 | by ciprian |

Caravana Carmania a ajuns si in Iasi. S`a pozitionat in fata la Palatul culturii, si deja la ora 40 si`un pic cand a ajuns eu deja avusesera peste 50 de musterii. Organizarea bunisoara, nu te calca nimeni pe picioare, fiecare isi astepta frumusel randu`. Am zis prima oara cand am ajuns ca sunt doar vreo 4-5 masini, cate eram in afara tarcului, dar in realitate era o bucla mare cu peste 25 icon smile Carmania Iasi, by Golden Brau
Am avut rabdare, am ajuns in fata (nu a durat mai mult de`o ora), baietii au curatat repede masina cu solutii ecologice, s`a verificat presiunea la roti si unde a fost cazul s`a mai completat, poza de final si gata icon biggrin Carmania Iasi, by Golden Brau
Am trecut apoi pe la masa cu cadouri si`am primit asa: o bere rece rece Golden Brau fara alcool bineinteles, un breloc, odorizant de masina, un cd cu best of ’70 si un bon valoric de 30 ron la OMV.
Pe baieti ii gasiti pana deseara la 9, asa ca profitati
Si cateva poze:Related Posts

 1. Golden Brau – pasiune fara limite
 2. Terasa Talk Iasi
 3. Expozitie de dovlecei la Gradina Botanica Iasi
 4. Ultimul gratar pe mai :)
 5. Poli Iasi – Astra Ploiesti
Tags: bere fara alcool, carmania, , , pasiune fara limite
 1. 6 Responses to “Carmania Iasi, by Golden Brau”

 2. By Andrei on Aug 6, 2011 | Reply

  Buna ziua!
  Am vazut in aceasta dimineata despre promotia CarMania ! M-a incantat ideea si am printat invitatia si m-am prezentat in Iasi la eveniment!
  Am aflat cu stupoare la intrare ca nu aveam nevoie de nici o invitatie, am primit bon de ordine, mi s-au luat de 2 ori datele!?!? , dupa care am fost invitat la una din boxele spalatoriei ecologice! Aici 2 indivizi, total plictisiti si fara chef de munca, mi-au zoit la propriu masina!Niste lavete negre, si cu 2-3 stropi de solutie ! Vine la un moment dat si un reprezentat autosoft care imi verifica presiunea in roti si imi desumfla anvelopele spate, pe motiv ca ar fi presiunea prea mare(2,6bari) ! I-am aratat ca anvelopele sunt pe 18, prin urmare trebuie aceea presiune in anvelope! nu, ca normal e 2,2bari!
  Dupa 6-7 minute imi spun SPALATORII ECOLOGICI ca e gata, sa trag pe rampa! I-am aratat spoilerul fata care era neatins de vreo carpa, geamurile erau pline de mazga(fiind sterse cu o carpa murdara!).Ii spun ca vreau sa vb cu persoana care se ocupa de promotie! Apare altul cu o carpa in mana, la intimidare: ‘da, cu mine vorbesti!’ In fine, nu a vrut sa imi spuna cum se numeste, dar mi-a spus :’faci si pretentii, dupa ce ca e MOKA? ‘
  M-am enervat , am trecut peste rampa cu poza, unde alt nene imi spune : ‘ce vreti, la cate masini am spalat azi? ‘ Nu mai mi-am luat nici un premiu sau bere si dus am fost!
  Imi pare rau , Golden Brau, dar e o reclama mai mult decat mincinoasa : ‘Adu-ti masina la CarMania si rasfat-o gratuit cu un tratament de exceptie: spalat profesionist, lustruit,personalizarea interiorului’.

 3. By ciprian on Aug 6, 2011 | Reply

  cu invitatie am patit si eu la fel ca tine
  cu spoitu` masinii in schimb la mine a fost un pic mai bine ca era spalata recent si au fost doar niste mici retusuri..

 4. By bogdan_is on Aug 8, 2011 | Reply

  urasc din suflet ziua in care am fost acolo. mi-au zgariat toata masina, ea fiind neagra si avand praf pe ea.

 5. By gabriela on Aug 10, 2011 | Reply

  Eu unde am fost cand s-au intamplat toate astea? Se pare ca am aflat prea tarziu de CarMania. Mi-ar fi palcut sa duc si eu la o bere, mai ales ca asta e berea mea preferata. ;)

 1. 3 Trackback(s)

 2. Aug 6, 2011: Golden Brau – pasiune fara limite | Ciprian's blog
 3. Aug 10, 2011: Titus Capilnean » Postacii anti – Golden Brau si CarMania la Iasi