Copii din ziua de azi..

August 7th, 2011 | by ciprian |

Sarim peste fetele care la 13 ani deja stiu mai mult decat ar trebui..
Trecem la baieti..Acum vreo saptamana ma duc pana la magazin sa iau paine. In fata mea doi pustiulici(erau un pic deasupra buricului meu) se tot certau unde sa mearga, unul nu vroia sa mearga unde dorea celalalt. La un moment dat, ala care care se tot codea sa mearga ii zice: “daca dai o tigara vin”. Scoate ala o tigara care era bine pitita prin buzunare si`i zice: “hai c`o postim ca`i ultima”. Eu in spate masca, ce dracu` sa mai zic, ma uitam interzis..

Faza a2a (da, exista si a2a), la cateva zile distanta. 3 copii veneau de la magazin, unul cu cipsuri, unu` c`o doza la 0.33 de cola si unu` o doza de bere, ceva cu verde nu mai tin minte exact. Am zis prima oara ca e Sprite, apoi cand m`am uitat mai bine am observat ca e bere. In sinea mea, cred c`o duce acasa, o luat`o pentru parinti..Gresit!!Era desfacuta, si dupa ce trece de mine(m`am uitat in urma ca eram curios sa vad daca bea) trage un gat sanatos din ea.

Asa s`a ajuns acum?La 10-12 ani tigara si bautura sunt in prim plan? Cred ca ne`am tampit un pic..parintii cam ce pazesc?ii da bani de o ciocolata si nu urmaresc un pic cam ce se intampla cu banii aia? Sa nu mai zic ca cei de la magazine nici n`ar trebui sa vanda tigari/alcool minorilor, si ca faza cu iau pentru mama/tata ca`i greu sa`si miste curu` la magazin nici n`ar trebui sa existe..
Deplorabil..

Related Posts

 1. copii din ziua de azi
 2. copii sunt perversi
 3. Copii inconstienti?
 4. de ziua ta…
 5. Ca de ziua mea
Tags: bautura, copii, copii din ziua de azi, tigari
 1. 5 Responses to “Copii din ziua de azi..”

 2. By Jacqueline on Aug 7, 2011 | Reply

  Hai sa fim seriosi, cei “din generatia noastra” nu tot pe la 13 ani traiau in teribilismul primelor tigari si al alcoolului.

  N-are sens sa-i aratam cu degetul atata timp cat nu suntem dispusi sa facem ceva pentru ei. Ca daca ne ingrozim de ei nu-i ajutam cu nimic.

 3. By ciprian on Aug 7, 2011 | Reply

  tin sa te contrazic, eu m`am apucat mult mai tarziu, si nu in public; oricum nu cred ca aveau nici macar 12 ani copii respectivi
  de ajutat eu n`am cu ce sa`i ajut, ca nu pot sa`i dau peste mana. Pot doar sa`mi educ copii (cand vor fi) sa nu faca la fel

 4. By alex_blue on Aug 7, 2011 | Reply

  eu tot parintii cred ca-s vinovati…sa vezi ce frumos e la tara, sa vezi acolo cum ghertoii isi trimit copiii sa le cumpere bautura si tigari…la ce sa te mai miri? “ba! sa nu te prind ca fumezi si bei, ca iti strici organismul! ai inteles? acu mars la magazin si cumpara-mi o sticla de vin din aia la 6 lei si un pachet de tigari la 5 lei si zi-le sa le treaca in cont la ma-ta!”

 5. By Slash on Aug 7, 2011 | Reply

  “trage o gat sanatos din ea.”

  pai si eu faceam asa la varsta aia… da nu e tocmai bine dar na… eu nu faceam pe strada. aveam grija sa ma feresc de lume :) )

 6. By ciprian on Aug 8, 2011 | Reply

  ms, citisesem de 2 ori dar n`am vazut:)

 1. 1 Trackback(s)