Cine mai foloseste telefonul public?

August 8th, 2011 | by ciprian |

Imi aduc aminte cand nu exista telefon fix/mobil si mergeam cu mama la romtelecom sa vorbim de acolo cu rudele care mai aveau asa ceva. Iti dadea o cusca, vorbeai cat aveai nevoie, plateai. Intre timp se inmultisera si telefoanele publice, gaseai unul cam la fiecare colt. Deja umblam cu cartele in portofel ca nu se stie cand aveai nevoie de asa ceva. Asta se intampla acum vreo 10 ani cred, cand sunam gagicile de pe telefon public sa nu ma auda mama ce vorbesc icon smile Cine mai foloseste telefonul public?
Am fost ieri la o plimbare la ceas de seara prin cartier si in cei 2-3 km cat am parcurs am vazut ceva telefoane publice. In cele care erau cu cabina dormeau cainii, celelalte aveau panza de paianjen. Nu ar fi cazul sa dispara din ele? Acum si baba de 80 de ani are telefon mobil si vrea optiunea cu 1000 minute sa vorbeasca cu nepoteii. Ce rost mai au telefoanele astea?S`a cam dus era lor.

Zic eu acum ca nu mai foloseste nimeni telefoanele alea. Uitandu`ma prin arhiva de poze(poze facute care isi astepta articolul de vreo 2 ani) ce`am gasit?

Am poze cu cei care inca mai folosesc telefoanele publice! Nu, nu sunt pensionari, sunt chinezii de la Palas!!Se pare ca lor le este inca util respectivul telefon icon smile Cine mai foloseste telefonul public? Poate ar fi o idee buna ca romtelecomul sa stranga toate telefoanele publice din tot orasul si sa le puna pe langa Palas ca sigur fac de`un ban cinstit icon smile Cine mai foloseste telefonul public?
Sayonara!

Related Posts

 1. Cine`a lasat ciudatii in parc?
 2. Cine era pana la urma??
 3. iti mai aduci aminte?
 4. La ce se foloseste clestele utp
 5. Mie cine o sa-mi plateasca pensia??
Tags: chinezi, palas, romtelecom, telefon public
 1. 4 Responses to “Cine mai foloseste telefonul public?”

 2. By Sorin on Aug 8, 2011 | Reply

  Ca in poza, si-au umplut un carucior de cartele pentru a putea vb in China sau suna cu taxa inversa; chiar se mai foloseste vb cu taxa inversa ? :D

 3. By alex_blue on Aug 8, 2011 | Reply

  in anul 2 de facultate (2004) aveam un mic business in camin: inchiriam cartele romtelecom…pe atunci erau destul de rare telefoanele mobile…era simplu: cat vorbeai plus 50%…desi poate parea mare, tinand cont ca, in general, lumea vorbea cam de 10-20 mii lei (vechi), iar de banii astia vorbeai destul de mult, chiar era convenabil pt clienti, care, apropo, erau destui…la o cartela de 100 mii faceam aprox. 50 mii, cam cat era o sticla de bere de 2L, pe care o faceam posta la un meci de whist…deja din anul urmator nu a mai mers treaba, asa ca am trecut la reincarcarea cartelelor orange de pe abonament:)
  P.S.: “Sayonara” nu e in japoneza? :P

 4. By ciprian on Aug 8, 2011 | Reply

  asta cu cartelele o faceam si eu si chiar mergea :)
  n`am idee in ce limba era sayonara, da am zis ca merge cu textu :)

 5. By aciduzzu on Aug 10, 2011 | Reply

  dar “…rudele care mai avea….” in ce limba e?
  ps: ms :)

 1. 1 Trackback(s)