Romanii au talent si la Iasi

Septembrie 19th, 2011 | by ciprian | 54 views

Am ajuns si eu aseara la preselectia Romanii au talent, eveniment organizat la casa sindicatelor. Asa cum era de asteptat s-a strans foarte multa lume nerabdatoare sa`i vada pe cei 3 membri ai juriului : Andra, Andi si Mihai, dar mai ales pe cei care se considera inzestrati cu aptitudini remarcabile.

Din pacate, mai mult de jumatate de ora am petrecut-o in fata usilor care permiteau accesul in sala, intr-o ploaie de scandari, injuraturi si tignale. Probabil, acesti indivizi emitenti de onomatopee si invective erau convinsi, in scalambaiala lor, ca acesta era unicul mod de a-si castiga dreptul in sala. Ceva au castigat ei, caci cei mai inversunati in dulcegarii au avut parte de o vizita in duba mascatilor unde sigur miscarea de du-te/vino/treci incoace sigur nu insemna un masaj de relaxare.

Toate acestea ne-au convins ca nu era cale de intrare pe usa principala, asa incat ne-am dat inca o sansa la o usa laterala. Am sezut civilizat dupa un gardut de unde puteam privi scena si auzi in mare parte tot ce se intampla in sala. Aproape imediat am fost observati de unul dintre organizatori in sala si invitati politicos sa ne alaturam publicului. Cu parere de rau, simpaticul omulet ne-a explicat situatia si ne-a oferit locuri chiar in randul al-2-lea.

Din acest moment, totul s-a desfasurat intr-un amestec de exceptional si ridicol. Treaba asta cu talentul nu e pentru toata lumea, dar unii se incapataneaza sa epateze si sa se expuna chiar cu riscul de a cadea in derizoriu. Au fot cativa care s-au potrivit ultimei categorii, dar au existat mai multi care au facut-o din nou “gaina” pe Andra , trezind apreciere din partea publicului si a celorlati 2 jurati.

Daca ar fi sa acord niste calificative/etichete in ceea ce priveste evenimentul la care am luat cat de cat parte, acestea ar fi:
1. Andi Moisescu: cel mai carismatic jurat;
2. Mihai Petre: cel mai impartial si cel mai critic membru al juriului;
3. Andra : cea mai “cuminte” voce a juriului;
4. Diana si Alexandru (de numele lui nu sunt foarte sigura, dar nici nu dispun de miei): cea mai talentata aparitie;
5. un nene cu multe valijoare care recita din Eminescu si care s-a gandit probabil ca talentul poetului poate fi confundat cu al lui: cea mai neinspirata/ridicola aparitie;

Celor care nu au reusit sa intre sau nu au putut sa ajunga, le ofer un micut preview prin intermediul a 2 poze realizate inainte de a afla de interdictie.


Related Posts

 1. Trupa ShowTime te invita la Stand-Up Comedy (Iasi)
 2. Stand up comedy iasi(cum fu)

 3. Andra de altadata si Valentin Dinu
 4. Expozitie de dovlecei la Gradina Botanica Iasi
 5. Filme romanesti pentru cinefili
Tags: , , , , , ,
 1. 2 Responses to “Romanii au talent si la Iasi”

 2. By Bogdan on Sep 22, 2011 | Reply

  SI EU TREBUIA SA AJUNG ACOLO, DAR NU AM MAI APUCAT…

 3. By M. on Sep 22, 2011 | Reply

  Pe scena sau doar parte din public?:)

 1. 1 Trackback(s)