Turismul romanesc emite pretentii

Septembrie 20th, 2011 | by M. | 27 views

Se pare ca si cei de la turism si-au dat seama ca treaba cu infrastructura nu o sa ne iasa niciodata. Cum fara sosele e greu sa convingi pe cineva sa-ti viziteze vreo cetate, manastire, pestera sau vreun muzeu, mai mari si mai multele (a se citi maimutele) s-au gandit sa joace cartea turismului nocturn.

Iata, de exemplu, caracterizarea asteptatului turist de Bucuresti, gasita in Capital:
“Turistul de care are nevoie Bucurestiul are între 18 si 35 de ani, călătoreste în grup, este independent, interesat de posibilitătile de distractie, are simtul aventurii, vrea să descopere destinatii noi si nu este pretentios. “

Cred ca de la partea cu simtul aventurii v-ati lamurit cu totii despre ce este vorba. Normal ca o descriere care implica cuvinte si expresii ca afemeiat, bogat, dispus sa cheltuie in cluburi de fite si fetite (aka destinatii noi), nu dadea bine asa ca au cosmetizat-o putin. Inca ceva: noi nu cautam din aia de nu-si vad lungul nasului si vor curatenie sau sosele practicabile. NU!! Noi ne dorim indivizi fara mofturi si ifose. La urma urmei, vorba e ca gunoiul la gunoi trage!

Related Posts

 1. Pur romanesc
 2. Tipic romanesc, partea a3a
 3. Tipic romanesc
 4. Pur romanesc 2
 5. poze de la manastirea hadambu
Tags: bucuresti, cetate, infrastructura, manastire, muzeu, sosea, turism romanesc, turist
 1. 2 Responses to “Turismul romanesc emite pretentii”

 2. By Gabbi on Sep 21, 2011 | Reply

  Majoritatea celor care sunt considerati turisti in Bucuresti sunt straini ce vin sunt constransi de afaceri sa calce aici. Sa nu ne inchipuim ca vin sa-si petreaca concediul, nici vorba!

 3. By Slash on Sep 21, 2011 | Reply

  auzi vrem turisti nepretentiosi, udrea MARSS

 1. 1 Trackback(s)