O lectie de frumusete cu Be Precious

Septembrie 28th, 2011 | by M. | 53 views

Aspiratia asta universala pentru frumusete a devenit usor obositoare. Cu standarde pretentioase si mereu in schimbare, frumusetea nu a reusit niciodata sa-si stabileasca un model reprezentativ, sa fie cuantificata sau definita precis. Si da, nici fata Angelinei nu ne mai multumeste. Dar lipsa unui etalon nu e deloc dezamagitoare, dimpotriva. Imaginati-va ce ar face unele femei pentru a se incadra unui anume tipar de frumusete. S-ar lasa prada bisturiului si obsesiei doar pentru a incapea in sablon.

Chiar si in lipsa acestuia, exista numeroase reprezentante ale sexului frumos care accepta sa fie sculptate chirurgical cu gandul la perfectiune.

Ca sa nu facem din frumusete singurul scop in viata, e bine sa o privim cu ochii naturalului. O femeie frumoasa nu este cea care isi tapeteaza fata cu fond de ten si pudra in atatea straturi incat are nevoie de lopatica la demachiere. Nici ochii conturati cu atata indarjire ca par a unui personaj demonic, nu emana frumusete. Femeia frumoasa este una cat mai naturala, care nu are nevoie de mult machiaj pentru a arata bine. Un machiaj mineral se apropie cel mai mult de ceea ce inseamna naturalete. Fara a fi daunator tenului, acesta ofera o stralucire pielii, pastrandu-i frumusetea pura, naturala.

Foarte important este sa nu compensam lipsa machiajului cu accesorii excesive. Am vazut destule femei care, desi nu se machiau ca Marlyn Manson se incarcau cu bijuterii si podoabe care aduceau aminte mai degraba de pomul de Craciun decat de frumusete. Eu una, consider ca accesorii potrivite niste bijuterii din argint, fine si elegante. Pana la urma frumusetea inseamna si armonie si bun gust.

Si cum Be Precious le-a inclus in reteta sa, merita sa-i laudam produsele. NU-i asa ca va fac cu ochiul?

Related Posts

  1. Frumusete de vanzare
  2. Dragoste dintr-o privire cu Cristallini
  3. Kitsch`ul nu e numai la romani
  4. Be sexy! BeSensual.ro
  5. Un nou model de renault
Tags: , Be Precious, bijuterii argint, frumusete, machiaj mineral