Romania – Belarus “X2″?

Octombrie 7th, 2011 | by ciprian | 25 views

Asta e intrebarea. Dupa cum bine stiti, au cam apus vremurile in care faceam scor cu echipe de mana a doua, aici includ si Belarusul. O spun si cotele afisate la diverse case de pariuri, 1.53 oferit de bet365 in dreptul Romaniei si declaratiile de genul “Vom lupta pe viata si pe moarte” mai ca te imping catre un pronostic favorabil Romaniei. Unde mai pui si dorinta arzanda a jucatorilor care se bulucesc sa intre in istoria stadionului National Arena ca primul “tricolor” care a marcat pe noua bijuterie arhitecturala a Bucurestiului.

In clasament stam prost de tot, dar nu incetam in a spera ca ne vom califica, nici atunci cand meciurile cu Luxemburg ne provoaca frisoane, iar cele cu Albania sunt adevarate derbiuri. Situatia e urmatoarea: Franta pe locul 1 cu un total de 17 puncte (va juca pe teren propriu cu Albania asta seara, incepand cu ora 22:00), Bosnia Herzegovina – ocupanta locului secund (16 puncte), pe trei – voinicii nostri, care dau piept astazi cu nationala condusa de Bernd Stange.

Intrebarea, retorica sau nu, slava Domnului ca nu e cu trimitere directa la calitatea gazonului, care pare sa isi fi revenit intre timp, altul decat cel dezastruos folosit in compania francezilor din urma cu cateva saptamani. Noul gazon a fost inaugurat cu ocazia partidei din cadrul Champions League: Otelul Galati-Benfica Lisabona. De studiat si modul in care se vor comporta pensionarii, femeile si copiii din tribune, mai multi ca niciodata, gratie initiativei “nasului” Mircea Sandu de a oferi 10.000 de bilete gratis pentru ultimul meci de acasa din aceasta campanie de calificare.

Related Posts

 1. Cum face MTV rating cu Pamela de romania
 2. in romania se munceste?!
 3. Criza in Romania
 4. top cei mai prosti 10 oameni din romania
 5. AutoMat- Prima benzinarie complet automatizata din Romania, acum si in Iasi
Tags: , , ,
 1. 2 Responses to “Romania – Belarus “X2″?”

 2. By Yamasha on Oct 7, 2011 | Reply

  s–a terminat 2-2…pfff daca si cu astia…nu merita sa mai iesim in europa

 3. By Dli on Oct 10, 2011 | Reply

  Asta e echipa de fotbal? Toti betivii si fitosii in echipa. Mai bine s-ar duce la golf ca asa se simt ei. Belarus s-a ridicat in ultimii ani si se vede.

 1. 1 Trackback(s)