Oare exista ceva sigur?

Octombrie 13th, 2011 | by ciprian | 39 views

Recent mi-am deschis un cont la o casa de pariuri online si cu ajutorul unui card VISA reusesc sa imi suplimentez veniturile luna de luna, asta multumita si unor pronosticuri sigure de care beneficiez in mod constant de pe un site de profil. Rata mare de reusita, semn ca omul stie sa faca soldul conturilor online sa se invarta in ordinea logica a lucrurilor.

Cand si cand, invart rotitele in defavoarea mea: intru pe casino online, unde gasesc tot felul de jocuri tip slot cu nume care mai de care mai atragatoare: Robin Hood, Dallas, Jacks or Better sau Golden Shamrock. Culmea, inceputul intotdeauna este reusit, lucrurile capata o turnura nefericita in momentul in care ma arunc cu beturi mari atunci cand sunt in gaura, tot un fel de Martingale cum ar veni. In rest, ma pot lauda cu un pot de peste doua sute de euro la Jackpot 6000, unde norocul mi-a suras intr-o zi in care ma cautam prin buzunare de bani. La tanc a venit!

Partea frumoasa a sistemului este ca retragerile se fac aproape instantaneu, spre deosebire de inceputurile caselor de pariuri online in Romania (astfel de tranzactii durau in jur de 4-5 zile). Cand da norocul peste mine pe la sloturi, retrag seara, iar a doua zi, dupa ora 18-19 banii sunt la loc sigur, imi ramane doar sa ma misc pana la bancomat. Cat despre comisioane, ele sunt prezente, dar nu sunt intr-atat de deranjante incat sa incep a o pune de o chibiteala pe aceasta tema. Oricum, baza e in pariurile sportive cand vine vorba despre profitul pe online, un surplus de bani nestricand nimanui in vremurile de criza in care traim

Ca o concluzie, nu cred ca existe vreo metoda prin care sa poti castiga la sigur. Tot ce poti sa faci este sa cauti acea varianta care are cea mai mare probabilitate de reusita.

Related Posts

  1. Afla cum poti paria gratuit!
  2. Win big or lose big!
  3. Pariuri sportive pe internet
  4. oare au minte?
  5. Oare mai apucam si noi?
Tags: , ,