Laptopul meu simte nevoia unui frate

Octombrie 15th, 2011 | by ciprian | 28 views

Batranul meu laptop are deja o varsta respectabila. Pot spune ca atunci cand l`am achizitionat a fost alegerea potrivita pentru nevoile mele de zi cu zi si pana acum nu m`a lasat la greu. Singura problema ar fi ca intre timp s-au schimbat necesitatile. Daca inainte un procesor intel core 2 duo si 2 gb ram erau mai mult ca suficient, in momentul de fata am renuntat sa mai fac procesare video din cauza “vitezei” cu care se misca laptopul actual.
Cred ca sunt deja 2-3 luni de cand tot caut oferte pentru un nou laptop. Am observat ca preturile sunt in scadere, fapt datorat aparitiei de noi tehnologii si noi modele de procesoare. Daca inainte nu te puteai apropia de un i3, sa nu mai zic de i5 sau i7, azi pretul lor este destul de palpabil cam pentru orice buzunar.
Configuratia de are as avea nevoie in momentul de fata ar fi ceva de genul asta:

 • procesor Intel Core i5 cu noul Sandy Bridge
 • ecran de 15,6 inchi, nu mai mare pentru ca as avea nevoie de mobilitate mai mult
 • placă video dedicată de 1-2 gb pentru procesare poate o sa ma si joc icon smile Laptopul meu simte nevoia unui frate
 • un hard-disk de 500 Gb maxim
 • 4 GB memorie RAM sau de ce nu chiar 6, la cat mananca firefox e mai bine sa fie
Studiind ofertele offline si online am ajuns si pe magazinul online Mediadot.ro pe care am gasit o oferta destul de interesanta. Ma uitam dupa mai multe modele care a corespunda cerintelor de mai sus si am restrans lista la vreo 2-3 modele printre care si un Packard Bell. Am ales acesta firma gandindu-ma la o clienta pe care am avut-o acum vreo saptamana, posesoare de laptop packard bell, un model de acum vreo 4-5 ani.

Am ramas surprins de cat de bine arata acel laptop dupa atatia ani de folosire, timp in care dupa spusele ei nu a schimbat absolut nimic la el. Venise la noi s-o ajutam doar cu niste erori de windows, windows care apropo era cel original instalat de cand isi luase laptopul.
Acum sa stiti cam ce vreau, va dau ragaz sa strangeti bani pana la Craciun icon biggrin Laptopul meu simte nevoia unui frate

Related Posts

 1. Super promotii frate
 2. mi`am luat laptop
 3. On my wishlist – Asus N53
 4. O zi din viata unui muncitor de la drumuri si poduri
 5. a6 frate:D
Tags: , , , , ,
 1. 2 Responses to “Laptopul meu simte nevoia unui frate”

 2. By Friv on Oct 16, 2011 | Reply

  Desktopul meu simte nevoia unui laptop:)).

 3. By RaduP on Oct 16, 2011 | Reply

  laptop-ul meu simte ca a imbatranit, deja HDD-ul face ca un Maxtor de pe vremuri………

 1. 1 Trackback(s)