De profesie casnic

Octombrie 18th, 2011 | by ciprian | 28 views

Intai poza si apoi discutam

Cred ca este al nu stiu catelea anunt pus in scara in care locuiesc care ne invita intr`un mod frumos de altfel sa fim acasa intr`un anumit interval orar pentru nu stiu ce verificari. Recunosc ca au mai fost anunturi de gen: azi intre 10-14 sau maine intre 16-20.00. Alea sunt chiar ok. Cu alea n`am nimic deocamdata icon smile De profesie casnic
Ce ma enerveaza pe mine la culme sunt anunturile de genu` celui din poza, anunt care te informeaza sa fii acasa intre 12-14 cum este cazul aici. Cine dracu este acasa intre orele alea inafara de pensionari??Cum poti pune un asa interval de timp in care sa faci verificari stiind ca e probabilitatea destul de mica sa gasesti pe cineva? Nu`mi amintesc ca banii sa se faca cu ciocanu` acasa, deci cineva trebuie sa mai si munceasca!!!Cineva trebuie sa plateasca facturile lor!!
Inteleg ca au si ei un program de lucru, dar hai sa fim seriosi. Cred ca nu cade nimanui nimic daca de 2-3 ori pe ani face niste ore suplimentare pentru aceste verificari. Daca tin eu bine minte, pana la urma au facut baietii verificarea repartitoarelor undeva pe la ora 17.00-18.00 a2a sau a3a zi..Deci tot au mai venit o data..deci au pierdut din nou timpul..
Spuneti voi acum, sunt eu nebun sau..?

Related Posts

 1. Angajez menajera
 2. Comerciantii de la Costinesti, partea I-a
Tags: , ,
 1. 5 Responses to “De profesie casnic”

 2. By Alexandra on Oct 18, 2011 | Reply

  Nu esti tu nebun.. da tre sa faca si baietii ceva in timpul programului de munca nu? :P

 3. By Yamasha on Oct 19, 2011 | Reply

  cam asa ceva, oricum eu cu verificarea la gaze a trebuit sa vin de la munca…halal organizare…

 4. By Diana on Oct 30, 2011 | Reply

  Verificările la gaze vin de la 10-12 (o dată pe an, dar totuși). Ăla la lumină vine la citire sau la încasare în fiecare lună la vreo oră înainte de 16 (rar zice sâmbăta sau duminica… la 10, desigur), banca se închide la 17, etc.
  Serviciile cum să fie făcute în interesul nostru? Nicidecum. La noi, trebuie să îți iei liber măcar câteva ore de la muncă să fii servit.

 5. By ciprian on Oct 31, 2011 | Reply

  se pot plati facturile la robotelul de la brd`urile din kaufland oricand pana in ora 20.00

 6. By Diana on Oct 31, 2011 | Reply

  Eu plătesc oricum prin e-banking, nu asta e problema.
  E vorba de principiu. Dacă tot se laudă că îți creează facilitatea asta, măcar să ți-o ofere ca lumea.
  Și nici serviciul lor de telecitire nu e extraordinar.

 1. 1 Trackback(s)