O intalnire cu un tir

Octombrie 19th, 2011 | by ciprian | 51 views

Acum vreo 2 saptamani eram pe la autogara pacurari cu niste treaba. Termin treaba de rezolvat si dau sa ies sa fac stanga sa merg spre lidl. Am zis sa ma strecor printre un tir si masina din fata lui care erau oprite la semafor. M`am bagat intre ele si`am sperat sa ma lase ala cu tiru` sa`i tai calea. Ce nu am luat in calcul au fost faptul ca ala cu tiru` era un pic mai inalt si nu prea avea cum sa va vada din pozitia in care era. S`a schimbat culoarea semaforului si masinile s`au pus in miscare. Aici a inceput bucuria. Tirul a plecat de pe loc si s`a infipt fix in mine si tot inainta. Am zis prima oara ca face misto de mine si`mi face intradins asta. Am claxonat si`atunci s`a prins si omu` ca eram pe acolo. Ce`a mai fost mai misto a urmat.
Omu` cu tiru` era foarte calm si am avut cu cine ma intelege. I`am explicat ce`am vrut sa fac eu, mi`a confirmat ca nu ma vazuse si asta e. De asigurarea mea nu a avut nevoie ca nici nu se cunoastea la el sa se fi intamplat ceva. I`am zis ca am casco si nu`i nici o problema c`o rezolv eu.
Din momentul in care m`am botit pana am stabilit ce si cum au intrat in scena “cunoscatorii”. Ca omori dom`le oamenii pe strada, ca faci ca dregi, sa vina politia sa`mi ia permisu!!!Sunt sigur ca nici jumatate din ei nu vazusera faza ca macar sa`si faca o idee despre cele intamplate. I`am trimis pe toti sa`si caute de treaba ca cel mai urat lucru e sa trebuiasca sa dau explicatii unor oameni care nu aveau nici o treaba cu incidentul.
Problema a intervenit in momentul in care am trimis la plimbare niste taxime-tristi care la fel erau cu bagatu` in seama. Deci taximetristii au sarit ca omor oameni!!Taximetristii!!!In ce tara traim daca taximetristii au ajuns sa`mi tina mie lectii de condus?As fi primit observatii de la oricine altcineva, dar de la ei cu siguranta nu!Sa nu mai zic ca erau sa sara la bataie si chiar s`a dus in spate sa`si ia nu stiu ce bâtă sau ce`o fi avut prin portbagaj. Si totul de la un cacat de incident MINOR, o botire la 5 km/h!!
Despre episodul cu asigurarile maine in partea a2a icon smile O intalnire cu un tir

Poze mai jos


Aici am indreptat aripa un pic sa pot merge fara probleme

Schema accidentului icon smile O intalnire cu un tir )

Related Posts

 1. Intalnire solenza/dacia supernova Iasi
 2. O intalnire cu un tir(||) – asigurarile
 3. Garantia lucrului bine facut
 4. Accident tir la Baltati, Iasi
 5. Poze cu organu`!
Tags: , , , , , ,
 1. 6 Responses to “O intalnire cu un tir”

 2. By somnulescu on Oct 19, 2011 | Reply

  Imi pare rau sa aud asta :) ) Daca VREI SA OMORI OAMENI!

 3. By Retete culinare on Oct 19, 2011 | Reply

  Auleu, bine ca esti tu intreg!

 4. By Yamasha on Oct 19, 2011 | Reply

  exact la fel am patit si eu cu un tir, dar pe aripa din spate…s-a urcat pe ‘mine’ putin….

 5. By ciprian on Oct 19, 2011 | Reply

  bine ca nu l`am omorat pe ala cu tiru:))

 6. By Sakin on Oct 24, 2011 | Reply

  Chiar ca… bine ca nu l-ai omorat pe ala din tir, ca intrai la puscarie=)). Faza cu taximetristii e geniala:)). Era culmea sa vad pe la site-urile de stiri ca ti-ai furat-o de la taximetristii furiosi=))

 1. 2 Trackback(s)

 2. Oct 20, 2011: O intalnire cu un tir(||) – asigurarile | Ciprian & M's blog