Ce inseamna factorul X??

Octombrie 25th, 2011 | by M. |

Marturisesc ca ma tot macina crunt aceasta intrebare de cateva zile. Mai exact, de cand am aflat cu stupoare ca Sanzaiana Niculae si Bianca Purcarea au fost eliminate din concurs. Nu am inteles si nu inteleg nici acum de ce.

Poate imi explica acest imbecil, cu accent pe idiot, numit Mihai Morar.

Pentru ca el, divinitate muzicala nativa stie exact ce inseamna factorul X. Nu de alta, dar a declarat ca atunci “cand voi găsi acea voce care să fie difuzată pe toate posturile de radio, iar și iar, veți înțelege cu adevărat, ce înseamnă factorul X”. Sa faca cumva referire la scumpa de Inuta ca fiind icsata rau si prin urmare un reper in ceea ce se cauta in tot acest show???

Mi se pare ca toti oamenii astia desemnati sa gaseasca factorul incrucisat bajbaie ca orbii in intuneric. Nu stiu nici ei cu exactitate ce cauta si ce criterii trebuie sa foloseasca in alegerile pe care le fac. De asta, o data ce iau o decizie sustinuta de argumente solide, gen “Eeny, meeny, miny, moe”, se chinuie groaznic sa o justifice si sa arate cat de impartiali si obiectivi au fost in jurizare.

Nu spun ca cei ramasi in show sunt niste concurenti fara talent. Nicicum. Chiar mai sunt cativa pe care ii apreciez. Vreau doar sa subliniez un fapt rational si intemeiat: e greu sa gasesti ceva bun atata vreme cat nu stii nici tu ce cauti! Sau o fi potentul Mr Know It All aka M. Morar capabil sa prezica frecventa cu care un concurent sau altul va fi difuzat la radio avand in consecinta logica X-ul dimpreuna cu factorul??

NB: Sper ca cel care va fi ales castigatorul acestui show sa nu aiba un viitor la fel de rasunator si stralucit ca a lui Adrian de la Romanii au talent. Nici nu ii mai stiu numele complet, atat de adanc s-a pastrat in memoria mea.

Related Posts

No related posts.

Tags: adi sana, Bianca purcarea, concurenti, concurs, mihai morar, muzica, paula seling, piese, , sanziana niculae, x factor
 1. 4 Responses to “Ce inseamna factorul X??”

 2. By Alexandra Bohan on Oct 26, 2011 | Reply

  Sunt foarte de acord. Eu nici nu ma pot uita la emisiunea asta, mai ales de cand am vazut cum pune problema juriul asta rigid la preselectiile cu public. Pentru mine, asta e un exemplu de “Asa, nu!”.

 3. By Ionescu Marian on Oct 28, 2011 | Reply

  La x factor nu este vorba doar despre calitati vocale…x factor este un mix de calitati..daca urmresti x factor america…ai impresia ca Simone Cowell este un guru al muzicii? nici pomeneala…ai se cauta oameni care pot “umple” scena 5-10 minute cat presteaza ei…fara niciun fel de problema…asa ca legat de cele spuse de tine mai sus cred ca esti mult prea subiectiv si mai si etichetezi eronat!!! Cum ti-ai dat seama de faptul ca Morar e idiot?? Idiot pentru ca ti-a eliminat tie preferatii?? Cam penibil asa..ce sa zic. Daca imi permiti sa-ti dau un sfat..nimeni nu ti-a cerut o parere despre X factor..nu-ti place nu te mai uita, nimeni nu te obliga sa te uiti!!!!

 4. By ciprian on Oct 28, 2011 | Reply

  Draga marian, am inteles ca esti un vajnic sustinator al idotului de morar (nu, nu mi-am schimbat opinia in urma celor scrise de tine) si de aceea, din imensa mea bunatate, iti voi da acelasi sfat pe care mi l-ai dat tu mie: nimeni nu ti-a cerut parerea …nu-ti place ce scriu nu mai citi, nimeni nu te obliga sa citesti!!!!

 5. By M. on Oct 28, 2011 | Reply

  E Simon Cowell, nu Simone :) ) Si e o mica mare diferenta intre el si Morar. Nu o fi Cowell un “guru a muzicii”, dar are tot dreptul sa fie in juriu pentru ca e cel care a creat X Factor.

 1. 1 Trackback(s)