Ca la stat

Octombrie 27th, 2011 | by ciprian |

Ma duc ieri sa ma caut de toate boaleli la controlul anual platit cu darnicie de firma. Cabinetul de centru cu fite si mofturi si multe premii castigate expuse pe toti peretii de cum intrai.
Intru, pustiu. Vad o usa in stanga cu informatii si ma duc la tantea de acolo sa intreb ce si cum. Atat mi`a trebuit. A sarit ca arsa de parca i`as fi zis de mama.Ca acum se vine, ce caut la ora asta (era cam 12 si`un pic) si ma trimite nervoasa la cabinetul de alaturi la medicina muncii sa ma ajute doctorita de acolo ca ea nu poate.

Intru alaturi, intreb la fel ca mai devreme si`mi zice sa am rabdare 2 minute sa termine ce foi mai avea de facut. Imi place ca se merge pe incredere la medicina muncii, cate kile ai, ce inaltime, ce boli ai sau n`ai. Inafara de a`mi lua tensiunea si a ma intreba 5 cifre de la 4 metri n`a mai facut. 5 minute maxim cu tot cu consemnari.

Ce n`am inteles eu este motivul pentru care a trebuit aia sa tipe la mine. Cand m`am uitat eu ultima oara cam era platita din banii oamenilor care vin acolo sa se caute de diverse, si daca tipi la ei cu siguranta nu vor mai reveni. O fi fost venita de pe la stat ca prea avea postura aia de regina neincoronata care a fost deranjata in timp ce`si sorbea cafeluta si`si facea siesta de pranz.

Daca vroiam sa ma trateze careva cu curu` ma duceam si stateam la coada pe la spital pe la stat, cel putin acolo n`as fi indraznit sa emit prententii ca stiam deja ce ma asteaptă. In momentul in care si aerul pe care il expir acolo este taxat iaca am pretentii. Tura asta n`am platit eu. Tura viitoare cand voi avea nevoie si voi plati nu va fi cu siguranta la ei.

Related Posts

No related posts.

Tags: angel med, asistenta medicala,
  1. 2 Responses to “Ca la stat”

  2. By RaduP on Oct 28, 2011 | Reply

    poate ca trebuia sa te duci ca la stat, cu o punguta…..ceva de genu`

  3. By Berarul on Oct 28, 2011 | Reply

    Cu o punguta plina cu monezi si sa i-o dai de cap.

  1. 1 Trackback(s)