Noapte alba la Kaufland Botosani, exact in ziua marii deschideri a Carrefour

Noiembrie 12th, 2011 | by ciprian | 1,534 views

Va dati seama ca totul este o coincidenta, nu?Cum de s`au gandit micutii de la Kaufland sa faca ei o noapte alba de reduceri fix in aceeasi zi in care se deschide Carrefour nu stiu.
Carrefour se va deschide pe data de 14 noiembrie la ora 19.00 cu o conferinta de presa si probabil si`un pic de pişcotareala pentru ziaristi, mocaciunile la Kaufland vor fi intre 23.00 si 03.00 in noaptea de 14 spre 15. Deschiderea oficiala pentru clienti va fi pe 15 noiembrie la ora 09.00. Kauflandul se bazeaza oara pe faptul ca oamenii vor fi adormiti si nu vor mai ajunge la deschidere? Nu s`au gandit ca dupa ce pleaca la ora 03.00 se pun direct la coada la Carrefour?:)) Sa vedeti iar buluceala de dat la tv sa se rada iar de moldoveni, de parca numai noi ne`am ingramadi la mocaciuni.
Oricum ar fi, un pic de concurenta nu strica niciodata. Pana la urma clientii nu au decat de castigat, pentru ca vor fi oferte peste oferte pentru a`si atrage clientii. Interesant este si faptul ca cele 2 supermarketuri sunt la mica distanta unul de celalalt si asta nu va face decat sa fie mult mai acerba concurenta. Kauflandul are clientii lui, Carrefour la fel. Cine cauta produse la preturi foarte bune alege Kaufland, cine vrea mai multa diversitate si nu`l deranjeaza preturile mai mari va merge la Carrefour. Pana la urma se vor completa cumva. Botosaniul avea oricum nevoie de inca un supermarket
O sa revin probabil cu un filmulet cu agomeratia de la deschidere icon smile Noapte alba la Kaufland Botosani, exact in ziua marii deschideri a Carrefour


poza via Dorohoianul

Related Posts

 1. Imbulzeala Kaufland Botosani vs deschidere Carrefour
 2. carrefour era
 3. Case fara dulciuri la Kaufland?
 4. carrefour era
 5. carrefour chiar isi respecta clientii
Tags: , , , ,
 1. 4 Responses to “Noapte alba la Kaufland Botosani, exact in ziua marii deschideri a Carrefour”

 2. By Retete culinare on Nov 12, 2011 | Reply

  Vad ca ai facut o distinctie clara intre clientii Carrefour si cei Kaufland, dar cum caracterizezi tu clientii lantului Lidl?

 3. By ciprian on Nov 12, 2011 | Reply

  as cumpara din lidl doar daca ar fi cel mai apropiat magazin de mine:))
  se deschide in aprilie unu` in tatarasi, deci probabil o sa trec mai mult ca sigur pe la ei
  fii bucuros oricum, din 16 nov ai sa ai lidl langa tine :)

 4. By PAGINA LIPSA on Nov 14, 2011 | Reply

  SI eu tot cu LIDL sunt ! bafta

 5. By Retete culinare on Nov 14, 2011 | Reply

  Din 21 :)

 1. 1 Trackback(s)