Dileme adolescentine

Noiembrie 22nd, 2011 | by ciprian | 292 views

Am plecat de la un link pe twitter spre tpu si am ajuns la ce se vede mai jos. Sectiunea dragoste si sex de pe tpu este un izvor nesecat de perle si intrebari. Este uimitor cate dileme pot avea tinerii in ziua de azi. Poate ar fi binevenite niste ore de educatie sexuala la scoala chiar de prin clasa a5-a, chit ca parintii nu sunt de acord. E mai bine sa afle detalii de la o sursa sigura si sa puna intrebari (eventual in particular) decat intreband aiurea pe internet.
Am selectat pentru voi 4 exemple:

“LoveBieberVeryMuch intreaba:
Bună,am 12 ani şi-mi doresc din inimă un copilaş.După cum îl iubesc pe Justin Bieber,mi-ar plăcea ca el să fie tatăl copilului meu.Cum rămân însărcinată fără să mă (ştiţi voi ce)?Dar vreau să fie copilul lui Justin,cum fac?E de ajuns să mă gândesc la el şi rămân gravidă?Dau fundă.

P.S. Vreau să le fac şi o surpriză părinţilor,aducându-le un nepoţel.”
n.a: te rog nu te reproduce deloc
raspunsurile aici

2. Cosmin4Fan intreaba:
“Ce se intampla daca am facut sex cu maicamea? P.S Nu am facut-o dar vreau sa vad ce se intampla. Funda + vot!”

raspunsurile aici

3. bolfunea89 intreaba:
“Am fost la prietenul meu acasa,si am ajuns sa ne dezbracam,am avut parte doar de preludiu,nimic mai mult,el m-a patruns,insa m-am dat la o parte repede.a 2 zi mi sa inceput ciclu.as putea ramine insarcinata,caci stiu ca inainte de sperma ei mai elimina un lichid in care se contin spermatozoizi?”
raspunsurile aici

4. “Buna.deci daca prietenul meu era complet dezbracatt si eu numai in chiloti si ne “jucam”adica eu eram peste el si ne frecam unul de altul si el zice ca nu a ejaculat dar daca e asa,si eu aveam chiloti atunci nju e o problema de sarcina,nu? daca dati raspunuri la mistho va dau vot cu stupid,sa fie clar”

raspunsurile aici

Pentru toti cei de mai sus: lasati internetul si mergeti si invatati macar sa scrieti. MTV nu are inca in grila 16 and pregnant, editia de Romania.
ps: daca aveti intrebari ce va macina lasati un coment mai jos; promit ca raspund la fiecare icon razz Dileme adolescentine

Related Posts

 1. Cum ar trebui sa fie relatia dintre elevi si profesori?
Tags: , , ,
 1. 4 Responses to “Dileme adolescentine”

 2. By Ana-Maria on Nov 23, 2011 | Reply

  TPU pare un fel de Bravo de pe vremea cand eram eu in gimnaziu, doar cu intrebari mult mult mult mai amuzante :D

 3. By ciprian on Nov 23, 2011 | Reply

  sa stii ca ai dreptate, foarte buna asemanarea :)

 4. By Yamasha on Nov 24, 2011 | Reply

  tpu=toti prostii uniti…

 5. By Retete culinare on Nov 24, 2011 | Reply

  TPU este unul din cele mai mari siteuri din Romania. Daca iei in considerare si commentariul lui Yamasha, tragem o concluzie dramatica dar realista din pacate.

 1. 1 Trackback(s)